Moana 2

Moana 2

Haziran 1, 2024

54 Okunma

“Moana” filminin devamı “Moana 2” için yeni fragman yayınlandı!  2016’da vizyona giren Disney animasyonu “Moana”nın devamı olan “Moana 2” için yeni bir fragman paylaşıldı. Senaristliğini ve yönetmenliğini bu sefer David G. Derrick Jr.’ın yaptığı, Dwayne Johnson’ın “Maui” rolünü tekrar seslendireceği film, 29 Kasım‘da vizyona girecek. Johnson’a ek olarak ilk “Moana” filminde Moana’yı seslendiren Auli’i Cravalho ve Hei Hei’i seslendiren Alan Tudyk de geri dönüyor. İlk “Moana” filmi, Antik çağlarda Okyanusya’daki Güney Pasifik adalarında yaşayan bir genç kız olan Moana’nın ailesine ve yaşadığı adanın halkına yardım edebilmek için yarı-tanrı Maui maceralı bir yolculuğa çıkmasını anlatıyordu.

“Moana” filminin devamı “Moana 2” için yeni fragman yayınlandı! 

2016’da vizyona giren Disney animasyonu “Moana”nın devamı olan “Moana 2” için yeni bir fragman paylaşıldı. Senaristliğini ve yönetmenliğini bu sefer David G. Derrick Jr.’ın yaptığı, Dwayne Johnson’ın “Maui” rolünü tekrar seslendireceği film, 29 Kasım‘da vizyona girecek.

Johnson’a ek olarak ilk “Moana” filminde Moana’yı seslendiren Auli’i Cravalho ve Hei Hei’i seslendiren Alan Tudyk de geri dönüyor.

İlk “Moana” filmi, Antik çağlarda Okyanusya’daki Güney Pasifik adalarında yaşayan bir genç kız olan Moana’nın ailesine ve yaşadığı adanın halkına yardım edebilmek için yarı-tanrı Maui maceralı bir yolculuğa çıkmasını anlatıyordu.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER