Mattel’in Yeni Oyuncak Filminin Başrolü John Cena Oldu

Mattel’in Yeni Oyuncak Filminin Başrolü John Cena Oldu

Eylül 19, 2024

2 Okunma

"Barbie"de kısa bir rolle yer alan John Cena "Matchbox" arabalarına dayanan yeni filmde başrolü üstlenecek.

Oyuncak firması Mattel, “Matchbox” minyatür oyuncak arabalarına dayanan canlı aksiyon film uyarlamasının başrolü için “Peacemaker” yıldızı John Cena’yı seçti.

Otomotiv uzmanı Jack Odell’in 1953’te yarattığı minyatür oyuncak arabaların etrafında dönecek olan filmin yönetmenliğini, “Extraction” filmlerinin yönetmeni Sam Hargrave üstlenecek.

Odell bu oyuncağı kızının yaşadığı bir zorluğu çözmek için yarattı; kızının okula oyuncak götürmesine bu oyuncağın bir kibrit kutusuna (matchbox) sığacak kadar küçük olması koşuluyla izin veriliyordu.

Böylece uzun soluklu bir oyuncak markası doğdu. Yüksek özgünlük standartlarıyla tanınan marka, ortaya çıktıktan 70 yıl sonra bile güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Apple Original Films ve Skydance ortaklığında hayata geçirilecek olan projenin senaryosunu yazmak için David Coggeshall (The Family Plan, Orphan: First Kill) ile “Banshee” ve “Warrior” dizilerinin yaratıcısı Jonathan Tropper bir araya geliyor. David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger ve Robbie Brenner yapımcılığı üstleniyor.

Mattel Films’in 2023’e damga vuran “Barbie” filminde de küçük bir rolle izleyici karşısına çıkan Cena, şu sıralar çekimleri kısa süre içinde tamamlayacak olan “Peacemaker”ın ikinci sezonu üzerinde çalışıyor.

Bu yıl “Argylle”, “Ricky Stanicky” ve “Jackpot!” filmleriyle izleyici karşısına çıktı, ayrıca “The Bear” da konuk oyuncu olarak yer aldı.

Yorum Alanı