Matt Damon ve Casey Affleck’li Aksiyon Komedisi “The Instigators”ın Fragmanı Yayınlandı!

Matt Damon ve Casey Affleck’li Aksiyon Komedisi “The Instigators”ın Fragmanı Yayınlandı!

Haziran 19, 2024

43 Okunma

Doug Liman'ın yönettiği "The Instigators" 9 Ağustos'ta Apple TV+'ta!

Apple TV+, Matt Damon ve Casey Affleck’in başrollerini paylaştığı, Doug Liman yönetimindeki soygun ve gerilim filmi “The Instigators”ın fragmanını yayınladı.

Film, şansı yaver gitmeyen baba Rory’nin (Damon) sahtekar bir politikacıdan para çalmak için eski dolandırıcı Cobby (Affleck) ile gönülsüzce iş birliği yapmasını konu alıyor. Ancak her şey ters gider ve ikilinin sadece polisten değil, aynı zamanda yozlaşmış bürokratlardan ve yeraltı suç baronlarından da kurtulması gerekir.

Kaçarken, Rory’nin terapistini (Hong Chau) de kaçışlarına yardım etmesi için ikna etmeyi başarırlar. Yol boyunca farklılıklarını bir kenara bırakmalı ve yakalanmaktan ya da daha kötüsünden kaçınmak için birlikte çalışmalıdırlar.

Senaryoyu Affleck ve Chuck MacLean yazdı. Filmin oyuncu kadrosunu Jack Harlow, Alfred Molina, Ron Perlman, Ving Rhames, Paul Walter Hauser, Michael Stulbarg ve Don DiPetta tamamlıyor.

Damon ve Affleck daha önce “Ocean’s Eleven” üçlemesinde, “Good Will Hunting”de, Christopher Nolan’ın “Interstellar” filminde ve son olarak yine Nolan imzalı “Oppenheimer”da birlikte rol aldılar.

“The Instigators”ın yapımcılığını Ben Affleck, Damon, John Graham, Jeff Robinov and Alison Winter üstleniyor. Film, 9 Ağustos’ta Apple TV’ta yayınlanacak.

Yorum Alanı