“Maric” 23 Aralık’ta Sinemalarda!

“Maric” 23 Aralık’ta Sinemalarda!

Aralık 19, 2022

108 Okunma

Maric, tatil için gittikleri yerde kendilerini büyük bir kabusun içinde bulan bir çiftin hikayesini anlatıyor.

Ebru Delibaş’ın yönettiği korku filmi “Maric” sinemalarda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Başrollerini Bülent Çelik ve Duygu Yıldırım’ın üstlendiği film, kendilerine iyi gelecek bir tatil planlayan ancak hiç beklenmedik durumlarla karşılaşan bir çiftin hikayesini anlatıyor.

“Maric”in konusu kısaca şöyle: Aranjör olan Gizem ile oyunculuk yapan Serdar beş yıldır evli olan bir çifttir. Serdar, son zamanlarda tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum üzerine Gizem, kendilerini iyi gelebilecek bir tatil ayarlamaya karar verir. Ancak tatil için gittikleri yerde Serdar’ın davranışları daha da tuhaflaşır. Kendilerine musallat olan bu durumdan kurtulmaya çalışan çift, kendilerini Lübbey adlı bir köyde bulur. Köyde kimse yaşamamaktadır ve çare aramak için geldikleri bu köy onların cehennemi olur. Çift, suçluları cezalandırmakla görevlendirilen cin kabilesi “Maric” ile karşı karşıyadır.

Filmin oyuncu kadrosunda Bülent Çelik ve Duygu Yıldırım’ın yanı sıra Erdem Delibaş, Sıla Nur, Alper Çalıcı, Aziz Demir gibi isimler bulunuyor. Ebru Delibaş, yönetmenliğin yanı sıra filmin yapımcılığını da üstleniyor.

“Maric” 23 Aralık Cuma günü sinemalarda!

Maric

Yönetmen
Ebru Delibaş

beraberinde
Bülent Çelik,
Duygu Yıldırım,
Aziz Demir

Vizyon tarihi

23 Aralık 2022

Yorum Alanı