Margot Robbie ve Colin Farrell’lı “A Big Bold Beautiful Journey”nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Margot Robbie ve Colin Farrell’lı “A Big Bold Beautiful Journey”nin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Ağustos 17, 2024

29 Okunma

Romantik fantastik filmde Pheobe Waller-Bridge, Jody Turner-Smith gibi isimler de rol alıyor.

“Barbie” yıldızı Margot Robbie’nin bir sonraki filmi “A Big Bold Beautiful Journey” Sony Pictures’ın 2025’te vizyon takvimine eklendi.

Colin Farrell’ın da rol aldığı film, Anneler Günü hafta sonunda, 9 Mayıs 2025’te vizyona girecek. Stüdyo “A Big Bold Beautiful Journey”i, Blake Lively’nin başrolde yer aldığı ve ABD’de altı gün içinde 63 milyon dolar, dünya çapında ise 93 milyon dolar kazanan “It Ends With Us”ın (Bizimle Başladı Bizimle Bitti) ardından sıradaki “kadın etkinlik filmi” ilan etti.

Kogonada’nın (Pachinko, After Yang) yöneteceği film, “iki yabancının ve onları birbirine bağlayan olağanüstü duygusal yolculuğun yaratıcı bir hikayesi” olarak tanımlanıyor. Romantik fantastik filmin oyuncu kadrosunu Lily Rabe, Jodie Turner-Smith, Phoebe Waller-Bridge ve Hamish Linklater tamamlarken, senaryoyu “The Menu” filminin senaristi Seth Reiss kaleme aldı.

Filmi 30West finanse ediyor. Imperative Entertainment’tan Dan Friedkin, Bradley Thomas ve Ryan Friedkin, Reiss ve Youree Henley ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Kogonada, Ilene Feldman ve Ori Eisen ise idari yapımcılık görevini üstleniyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER