Margot Robbie ve Colin Farrell’ın “A Big Bold Beautiful Journey” Filminden Vizyon Tarihi!

Margot Robbie ve Colin Farrell’ın “A Big Bold Beautiful Journey” Filminden Vizyon Tarihi!

Ağustos 27, 2024

63 Okunma

Margot Robbie ve Colin Farrell’ın başrolünde yer aldığı “A Big Bold Beautiful Journey,” 2025 Anneler Günü’nde sinemalarda gösterime girecek!Filmin dağıtımcısı Sony Pictures, bu projeyi, Blake Lively’nin başrolünde olduğu “Bizimle Başladı Bizimle Bitti” filminin ardından, “bir sonraki kadın odaklı etkinlik filmi” olarak tanımlıyor. Colin Farrell’ın da yer aldığı film, iki yabancının olağanüstü...

Margot Robbie ve Colin Farrell’ın başrolünde yer aldığı “A Big Bold Beautiful Journey,” 2025 Anneler Günü’nde sinemalarda gösterime girecek!

Filmin dağıtımcısı Sony Pictures, bu projeyi, Blake Lively’nin başrolünde olduğu “Bizimle Başladı Bizimle Bitti” filminin ardından, “bir sonraki kadın odaklı etkinlik filmi” olarak tanımlıyor. Colin Farrell’ın da yer aldığı film, iki yabancının olağanüstü duygusal yolculuğunu konu alan bir romantik fantastik hikaye olarak karşımıza çıkacak.

Filmin yönetmenliğini, “Pachinko” ve “After Yang” gibi yapımlardan tanınan Kogonada üstlenirken, senaryosunu “The Menu”nun senaristi Seth Reiss kaleme aldı. Lily Rabe, Jodie Turner-Smith, Phoebe Waller-Bridge ve Hamish Linklater gibi isimlerin de rol aldığı film, 30West tarafından finanse ediliyor. Sony Pictures, projeyi büyük bir teklif savaşı sonucunda kazandı ve stüdyo başkanı Tom Rothman, bu filmi “cennetten gelen bir proje” olarak nitelendirerek izleyicinin özgün hikayelere duyduğu özlemi vurguluyor.

Bu yorumun ardında büyük bir ilgiyle beklenen film 2025 yılının Anneler Günü‘nde gösterime girecek.

Kaynak: Variety

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER