Lord Of The Rings: Rings Of Power için üzücü son!

Lord Of The Rings: Rings Of Power için üzücü son!

Ekim 14, 2022

172 Okunma

Lord Of The Ring: Rings Of Power dizisinin 2. sezon çekimlerine başlandı. İlk sezonun ise finali yaklaşıyor. Fakat dizide işler iyi gitmiyor.

Amazon Prime Video’nun büyük bir heyecan ile hayatımıza soktuğu Lord Of The Ring: Rings Of Power dizisinin sezon finaline geldik. Tabii daha son bölüm yayınlanmadan 2. sezon çekimlerinin başladığına dair paylaşım yapıldı. Fakat araya uzun bir süre girecek.

Not: Spoiler içerir.

Lord Of The Ring: Rings Of Power 2. sezonu 2024’te gelecek!

The Rings of Power’ın 1. bölümü yayınlandığında dizinin tüm dünyadaki hayranları ekran başına kilitlendi. Hatta Amazon çatısı altındaki yayın platformlarından Twitch üzerinde birçok yayıncı ve on binlerce takipçisi büyük bir heyecanla birlikte izledi.

Tabii bir de orijinal Yüzüklerin Efendisi serisinde Gri Gandalf ile ölümüne dövüşecek olan Balrog’u canlandırıyorlar. Her şeyin merkezinde olan Galadriel ise bütün bir bölümü denizde kurtarılmayı beklerken, ardından 2 bölümü de onu kurtaran Númenor’un zindanında geçiriyor.

Sonuç olarak tüm dünya genelinde bu işin altından kalkılamadığı yönünde ortak bir görüş oluştu. Dizinin yapımcıları ve senaristleri de ilk sezonda çok şey öğrendiklerini ve 2024’te yayınlanmasını planladıkları 2. sezona daha iyi hazırlanacaklarını söyledi.

Tabii Amazon 5 sezon için peşin garanti verdiği için artık geri dönüşü yok. Bu nedenle hayranların tek dileğinin önümüzdeki yıllarda çok daha başarılı bir sonuç ortaya koyarak ilk sezonu unutturmaları yönünde.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum Alanı