Leonardo DiCaprio’dan Timothée Chalamet’e Kariyer Tavsiyesi: “Güçlü Uyuşturucular ve Süper Kahraman Filmleri Yok”

Leonardo DiCaprio’dan Timothée Chalamet’e Kariyer Tavsiyesi: “Güçlü Uyuşturucular ve Süper Kahraman Filmleri Yok”

Ekim 21, 2022

146 Okunma

Timothée Chalamet, Leonardo DiCaprio'nun kendisine verdiği kariyer tavsiyesini açıkladı!Luca Guadagnino'nun

Timothée Chalamet, Leonardo DiCaprio’nun kendisine verdiği kariyer tavsiyesini açıkladı!

Luca Guadagnino’nun “Call Me By Your Name” filmiyle büyük bir çıkış yakalayan Timothée Chalamet, o zamandan beri, “Lady Bird” ve “Beautiful Boy” gibi başarılı bağımsız yapımların yanı sıra gişe rekorları kıran epik bilim-kurgu “Dune”’da da rol aldı. Son olarak da Guadagnino ile yeni işbirliği “Bones and All” filmiyle adından söz ettiriyor. Film, Venedik Film Festivali’nde 8,5 dakika ayakta alkışlanan bir yamyam aşk hikayesi.

Kendisinden önceki Hollywood yıldızlarının ayak izlerini takip eden Chalamet, İngiliz Vogue dergisine verdiği röportajda Leonardo DiCaprio‘nun kariyer tavsiyesini açıkladı: “Güçlü uyuşturucular ve süper kahraman filmleri yok.”

DiCaprio ve Chalamet, geçen Aralık ayında Netflix yapımı hiciv komedisi “Don’t Look Up”da birlikte yer almışlardı.

1992’deki “Growing Pains”den beri bir dizide rol almayan DiCaprio, bulunduğu projeler konusunda oldukça seçici. 1997’deki “Titanic”teki çıkışı, onu dünya çapında bir yıldız haline getirdi. Oyuncu, Alejandro G. Iñárritu’nun “The Revenant” filmiyle Akademi Ödülünü de kucakladı.

Chalamet’in kariyeri de şu ana kadar oldukça tutarlı bir ivmeyle yükseliyor. Genç oyuncu, 2023’te “Wonka”da genç Willy Wonka’yı canlandırırken Denis Villeneuve’nin “Dune: Part Two” filminde de Paul Atreides karakterini tekrarlayacak.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER