Korku Ustası James Wan, Universal’ın Eski Bir Canavarını Geri Getirecek!

Korku Ustası James Wan, Universal’ın Eski Bir Canavarını Geri Getirecek!

Ağustos 13, 2024

39 Okunma

James Wan, 1954 yapımı "The Creature From The Black Lagoon"u yeniden çekmeye hazırlanıyor.

James Wan, Atomic Monster yapım şirketini Blumhouse ile birleştirmesinden bu yana ilk kez yönetmen koltuğuna geçmeye hazırlanıyor.

Deadline’ın bildirdiğine göre korku ustası yönetmen ve yapımcı, Atomic Monster ve Universal Pictures için “The Creature From the Black Lagoon” (Kara Gölün Canavarı) filmini yeniden çekmek için görüşmelerde bulunuyor.

Wan’ın 1954 yapımı orijinal klasiğe saygı gösterirken, içgüdüsel korkuya yaslanan, ayakları yere basan, modernize edilmiş bir yeniden anlatım geliştirmeye odaklandığı belirtiliyor.

Wan, filmin yapımcılığını Atomic Monster markası altında üstlenirken, Atomic Monster’dan Michael Clear ve Judson Scott yürütücü yapımcılık yapacak. Üretim Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jay Polidoro Universal adına projeyi denetleyecek.

Universal’ın 2019’da canavar filmleri stratejisini, yönetmen odaklı projelere yöneltmesinden bu “The Creature From The Black Lagoon” stüdyo için yüksek bir öncelik haline geldi. Wan’ın popüler “Saw” (Testere) ve “The Conjuring” (Korku Seansı) serilerini de içeren korku türündeki geçmişi göz önüne alındığında, bu film tam da onun için biçilmiş kaftan gibi görünüyor.

Atomic Monster’ın kurucusu ve CEO’su olan Wan, “Mortal Kombat” ve “M3GAN”ın yanı sıra “Aquaman”, “The Conjuring”, “Insidious” ve “Saw” olmak üzere en az dört büyük seriye sahip, büyük bir dünya inşa etti.

Wan aynı zamanda dünya çapında gişede 1 milyar doların üzerinde hasılat yapan iki filmiyle elit bir yönetmenler grubunda yer alıyor: “Hızlı ve Öfkeli 7” (1 milyar dolara ulaşan ilk Universal Studios filmi) ve “Aquaman”. Wan en son, DC’nin dünya çapında tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olan 2018 orijinalinin devamı olan “Aquaman ve Kayıp Krallık”ı yönetti.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER