“Kızılcık Şerbeti”nde Vedalar Artıyor: Diziden Ayrılan Tüm İsimler!

“Kızılcık Şerbeti”nde Vedalar Artıyor: Diziden Ayrılan Tüm İsimler!

Haziran 5, 2024

48 Okunma

"Kızılcık Şerbeti" 7 Haziran Cuma akşamı sarsıcı bir bölümle sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” 7 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak 66. bölümüyle ikinci sezon finalini yapıp ekranlara kısa süreliğine veda edecek.

Sezon finalinden yayınlanan yeni fragmanda yaşananlar herkesi şaşırttı ve meraklı bir bekleyişe yol açtı. 65. bölümde Görkem’in kendisine iftira atmasından sonra Görkem ve Ömer’in birlikteliğini öğrenen Nilay, sezon finalinde bomba etkisi yaratacak bu haberi Ünal ailesinin kucağına bırakıyor.

Fragmanda Fatih’in sinirle Görkem’in üstüne yürüdüğü, Kıvılcım’ın şok içinde olduğu, Ömer ve Abdullah’ın birbirine saldırdığı ve Ömer’in, Abdullah’ın Alev’le ilişkisini ifşa ettiği anlar da yer alıyor. Gerginliğin doruklarda olduğu fragman, Ünalların evinde üst kattan birinin bahçeye düşmesiyle sona eriyor.

Birinci sezon finalinde olduğu gibi tüm ailenin bir arada olduğu ve yüzleşmelerin yaşandığı bu sahnelerin ardından kimin düştüğünü ve karakterlerin akıbetini öğrenmek için Cuma akşamını beklememiz gerekiyor. Bu sırada, sezon finaliyle birlikte diziden ayrılacak isimler de artmaya devam ediyor.

Daha önce, Rüzgar karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı ve Umut karakterine hayat veren Serkan Tınmaz’ın 3. sezon için diziye geri dönmeyeceği ortaya çıkmıştı. Şimdi bu isimlere Çimen’i canlandıran Selin Türkmen ve dizinin ana karakterlerinden Alev’i canlandıran Müjde Uzman da eklendi.

Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaşadığı zorlukları ve rahatsızlıkları paylaştığından beri böyle bir haber bekleniyordu. Alev’in diziden çıkışına dair en büyük teori ise doğumda ölecek olmasıydı. Sezon finali fragmanında, sancılanan Alev’in Abdullah’a ulaşamadığı ve sinirlenerek tek başına Berlin’e gitme kararı aldığını görüyoruz.

“Kızılcık Şerbeti” sezon finaliyle Cuma saat 20.00’de Show TV’de!

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER