“Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Yeni Sezonundan İlk Fragman!

“Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Yeni Sezonundan İlk Fragman!

Eylül 6, 2023

57 Okunma

Show TV’nin sevilen dizisi “Kızılcık Şerbeti” yeni sezonuyla seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor!Birinci sezonu ile büyük ses getiren “Kızılcık Şerbeti” dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman geldi! Senaryosu ve güçlü performansları ile büyük beğeni toplayan dizi, pek çok tartışmanın da ortasında kalmıştı. RTÜK cezasına çarptırılan ve durdurma gören “Kızılcık Şerbeti”, yeni sezonuna ise cez...

Show TV’nin sevilen dizisi “Kızılcık Şerbeti” yeni sezonuyla seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor!

Birinci sezonu ile büyük ses getiren “Kızılcık Şerbeti” dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman geldi! Senaryosu ve güçlü performansları ile büyük beğeni toplayan dizi, pek çok tartışmanın da ortasında kalmıştı. RTÜK cezasına çarptırılan ve durdurma gören “Kızılcık Şerbeti”, yeni sezonuna ise cezalarından kurtulmuş olarak başlayacak. geçtiğimiz sezon Nursema (Ceren Karakoç) karakterinin zorla evlendirildiği adam tarafından camdan itildiği sahne sebebiyle ceza almıştı. Radyo Televizyon Üst Kurulu kadına şiddet öğesi içerdiği gerekçesiyle diziye idari para ve 5 kez yayın durdurma cezası vermişti. Fakat yapılan itirazın akabinde Ankara 22. İdare Mahkemesi verilen cezayı ağır buldu ve cezanın kalanını iptal etti.

“Kızılcık Şerbeti” ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti” dizisi yeni sezonuyla 15 Eylül Cuma saat 20.00’de Show TV ekranlarına geri dönecek.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin konusu ne?

Dizi, birbirinden farklı iki kültüre sahip iki ailenin çocukları ‘Doğa’ (Sıla Türkoğlu) ve ‘Fatih’in (Doğukan Güngör), hızlı bir nikahla hayatlarını birleştirmesinin ardından ardı ardına gelen olayları anlatıyor.

Yorum Alanı