Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Kenan Işık Hayatını Kaybetti

Temmuz 31, 2024

39 Okunma

Sevilen oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti.Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçirmişti. Sevilen oyuncu ve sunucu, DHA'nın aktardığına göre o tarihten bu yana bu yana komadaydı. Kenan Işık, 76 yaşında hayata veda etti.21 Mart 2014'te spor sonrasında saunaya giren Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmı...

Sevilen oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti.

Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçirmişti. Sevilen oyuncu ve sunucu, DHA’nın aktardığına göre o tarihten bu yana bu yana komadaydı. Kenan Işık, 76 yaşında hayata veda etti.

21 Mart 2014’te spor sonrasında saunaya giren Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmıştı. Bilinci kapanan ve hastaneye kaldırılan Işık’ın beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti. Hemen ameliyata alınan Işık, sonraki 10 yılı komada geçirdi.

Kenan Işık kimdir?

1947 yılı Malatya doğumlu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı oldu ve Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı. Işık, kariyeri boyunca pek çok tiyatro oyunu yazdı. “Kim 500 Milyar Ister” isimli yarışma programının sempatik sunucusu ve “Dadı” dizisinde aile babası olarak aklımıza kazındı.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER