Keanu Reeves ve Chad Stahelski’den Yeni Bir John Wick Dizisi Geliyor!

Keanu Reeves ve Chad Stahelski’den Yeni Bir John Wick Dizisi Geliyor!

Ağustos 7, 2024

33 Okunma

"John Wick: The High Table" dizisi ile John Wick evreni genişliyor...

Lionsgate, John Wick evrenini, serinin yıldızı Keanu Reeves ve yönetmeni Chad Stahelski’nin dahil olduğu “John Wick: Under The High Table” dizisi ile daha da genişletmeye hazırlanıyor. Reeves dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek, Stahelski ise pilot bölümü yönetecek.

“The Old Man”in ortak yaratıcısı Robert Levine tarafından yazılan “John Wick: The High Table”daki hikaye, “John Wick 4″ün bitiminden hemen sonrasını konu alıyor.

John Wick, High Table (Yüksek Şura) dünyasını zayıf bir konumda bırakmıştır. Serinin sağlam karakterlerinden bazıları eski dünya düzenine bağlı kalırken, birçok yeni karakter kendilerine bir isim yapmaya çalışacak. Dizi “yeni ile eskiyi birleştirecek ve Wick evrenini yeni bir çağa taşıyacak.”

Wick’in TV’deki bir önceki girişimi, film serisindeki isimlerin hiçbirinin yer almadığı ve kritik bir fiyasko olarak görülen bir prequel dizisi olan “The Continental” olmuştu. Lionsgate bu kez bu hatayı yapmıyor ve seriden isimleri projeye dahil ediyor.

John Wick Yıldızı, Gençliğini Anlatan “The Continental” Dizisini Ağır Eleştirdi

Ocak ayında John Wick serisinin film, TV ve diğer medya alanlarındaki kreatiflerini denetlemek üzere Lionsgate ile bir anlaşma imzalayan Stahelski, kendi şirketi 87Eleven Entertainment aracılığıyla “John Wick: The High Table”ın yönetici yapımcılığını üstleniyor. Dizi sorumlusu olarak görev yapan Levine, aynı zamanda Reeves’in yanı sıra filmlerin yapımcılığını üstlenen Thunder Road’dan Erica Lee ve Basil Iwanyk ile birlikte yönetici yapımcılığını üstleniyor.

Len Wiseman’ın yönettiği ilk John Wick spin-off filmi “Ballerina” 6 Haziran 2025’te vizyona girecek. Ayrıca Donnie Yen’in başrolde olduğu yeni bir spin-off filmi de hazırlık aşamasında.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER