Kathryn Bigelow’un Yeni Filminde Başroller Idris Elba ve Rebecca Ferguson’a Emanet!

Kathryn Bigelow’un Yeni Filminde Başroller Idris Elba ve Rebecca Ferguson’a Emanet!

Haziran 15, 2024

35 Okunma

Tamamı Beyaz Saray'da geçen film Netflix'te yayınlanacak.

Idris Elba ve Rebecca Ferguson’un “Point Break”, “Zero Dark Thirty” ve “Strange Days” filmlerinin yönetmeni Kathryn Bigelow’un bir sonraki filminde rol alacakları doğrulandı.

Haberi InSneider duyurdu ve daha sonra Deadline her iki oyuncunun da, Bigelow’un bütçe sorunları nedeniyle uzun zamandır beklenen Netflix filmi “Aurora”dan ayrılmasından bu yana hızla ilerleyen filmde rol almaya hazır olduğunu doğruladı.

“The Hurt Locker”ın Oscar’lı yönetmeni daha uygun maliyetli başka bir projeyle yayıncıya geri döndü ve bu proje hızla onaylandı. Neredeyse tamamı Beyaz Saray’da geçen senaryoyu eski NBC News başkanı Noah Oppenheim kaleme aldı.

Filmin gerçek zamanlı olarak ilerleyeceği ve karakterlerinin Amerika’ya giden balistik füzelere tepki vereceği bildiriliyor. Proje, Netflix’in yeni film şefi Dan Lin’in yönetimindeki ilk yeşil ışıklardan biri.

Oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Projenin çekimlerine Temmuz ayında Pensilvanya’da başlanması planlanıyor ve muhtemelen 2025’te gösterime girecek.

Apple TV+ dizisi “Silo”nun ikinci sezonunu çeken Ferguson’un, filmin kötü karakteri olarak “Peaky Blinders” filmine de katılabileceği söyleniyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER