“Jackpot” Fragman: John Cena, Awkwafina’yı Cinayet Piyangosundan Koruyor!

“Jackpot” Fragman: John Cena, Awkwafina’yı Cinayet Piyangosundan Koruyor!

Temmuz 4, 2024

25 Okunma

Simu Liu'nun da rol aldığı aksiyon komedisi Prime Video'da yayınlanacak.

John Cena ve Awkwafina, ilk “Jackpot” fragmanıyla aksiyon komedi dünyasına geri dönüyor!

2030 yılında Los Angeles’a taşınan hevesli bir aktör olan Katie (Awkwafina) Büyük Piyango’yu kazanır ancak bunun, gün batımına kadar herkesin kazananı öldürebileceği ve hiçbir sonuç olmaksızın parayı ele geçirebileceği bir yarış olduğundan habersizdir.

Bir anda hedef haline gelen Katie’nin, kendisini milyonlarca insandan kurtaracak bir kahramana ihtiyacı var ve fragmanda da görüldüğü gibi bu kahraman John Cena’dan başkası değil.

Amatör piyango koruma ajanı Noel Cassidy (Cena), ödülden pay almak için onu hayatta tutmaya kararlı olduğunu kanıtlar. Ancak Katie’nin parasını almaya çalışan tek kişi Noel değildir. Simu Liu da filmde, işler riskli hale geldiğinde Noel’in gönülsüzce bir iyilik istediği, ülkedeki en büyük piyango koruma kurumunun arkasındaki adam olan Louis Lewis’i canlandırıyor.

İkisi amansız rakiplerdir ve Louis, Katie’yi korumak için güçlerini seferber etse de Noel’in sahneden çekilmesini ister ve tüm zamanların en büyük ikramiyesini kendisine almayı planlar. Fragmanda ayrıca Katie ve Noel’le olan komedi karşılaşmasında Machine Gun Kelly de yer alıyor.

Paul Feig (Bridesmaids, The Heat) tarafından yönetilen film 15 Ağustos’ta Prime Video’da!

Yorum Alanı