J.J. Abrams Gizli Projesi İçin Jenna Ortega ve Glen Powell ile Görüşüyor

J.J. Abrams Gizli Projesi İçin Jenna Ortega ve Glen Powell ile Görüşüyor

Ağustos 7, 2024

44 Okunma

Son dönemin öne çıkan yıldızları J.J. Abrams'ın gizli projesine dahil olmak için son görüşmeleri gerçekleştiriyor.

J.J. Abrams’ın sıradaki filmi için Jenna Ortega ve Glen Powell ile görüştüğü bildiriliyor. Detayları gizli tutulan bu proje Abrams’ın 2019 yapımı “Star Wars: The Rise of Skywalker”dan bu yana ilk filmi olacak.

Son dönemde Netflix’in hit dizisi “Wednesday”de başrolü üstlenen Jenna Ortega, yakında Tim Burton imzalı devam filmi “Beterböcek Beterböcek” (Beetlejuice Beetlejuice) ile beyaz perdede olacak. Genç yıldız filmde, orijinal filmde Winona Ryder’ın canlandırdığı Lydia Deetz’in kızı Astrid’i canlandırıyor.

Şu anda sinemalarda olan “Kasırgalar”da (Twisters) başrolü Daisy Edgar-Jones ile paylaşan Glen Powell ise yakın dönemin gişe rekortmeni “Top Gun: Maverick”le ve Sydney Sweeney ile başrolde oynadığı romantik komedi “Senden Başka” (Anyone But You) ile ses getirdi.

Deadline’a göre hem Ortega hem de Powell, Abrams’ın Warner Bros.’taki isimsiz filmine katılmak için son görüşmelerini yapıyor. Senaryoyu Abrams yazıyor ve projenin yapımcılığını da Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot üstlenecek. Başlığın açıklanmamasının yanı sıra, Abrams’ın en yeni filminin olay örgüsü ayrıntıları da gizli tutuluyor, ancak hikayenin daha önce iddia edildiği gibi zaman yolculuğunu içermediği bildiriliyor.

Abrams, sektörün en etkili yaratıcılarından biri ancak 2011’deki “Super 8″den bu yana orijinal bir film yönetmedi. Abrams, “Super 8” dışında son 15 yılda yalnızca Star Trek ve Star Wars filmlerini yönetti ve her iki bilim kurgu serisinin de sinemalarda yeniden canlanmasına yardımcı oldu.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER