“House of the Dragon” 4. Sezonuyla Final Yapacak!

“House of the Dragon” 4. Sezonuyla Final Yapacak!

Ağustos 7, 2024

34 Okunma

2. sezon finalini yapan "House of the Dragon"un yaratıcısı, diziyi 4. sezonla noktalayacaklarını söyledi.

“House of the Dragon”ın ikinci sezon finalinin ardından, dizinin ortak yaratıcısı ve dizi sorumlusu Ryan Condal diziyi dördüncü sezonuyla bitirmeyi hedeflediğini söyledi.

Pazar günü yayınlanan finalin ardından dizi için düzenlenen basın toplantısına katılan Condal, üçüncü sezonun prodüksiyonuna 2025 başlarında başlamayı hedeflediklerini ve bu sezonun 2026’de yayınlanmasının planlandığını açıkladı. Dizinin beş sezon sürüp sürmeyeceği sorusuna ise “Hayır bence dört olacak” dedi.

Üçüncü sezon da ikinci sezon gibi sekiz bölümden oluşacak. Ancak Condal bunun henüz resmen karara bağlanmadığını ifade ediyor: “HBO ile bu konu hakkında görüşme yapmadım, sadece dramatik hikaye anlatımı açısından dizinin temposunun 2. sezondan itibaren aynı olmaya devam edeceğini tahmin ediyorum.”

Condal ayrıca The Battle of the Gullet’in üçüncü sezona ertelenmesi kararıyla ilgili şikayetlere yanıt vererek şunları söylüyor:

Hikaye anlatımı ile bu hikayeyi anlatmak için sahip olduğunuz kaynakları dengelemek zorunda olmak… Ateş ve Kan’ın tartışmasız ikinci en çok beklenen aksiyon etkinliği olan The Gullet’e, ona anlatması için hak ettiği zamanı ve alanı vermeye çalışıyoruz.

Hikaye anlatımı açısından çok kısa süre içinde gerçekleşecek olan bu etkinliğe hazırlanıyoruz ve bu, bugüne kadar başardığımız en büyük şey olmalı. Bunu hayranları hak ettiği şekilde heyecanlandıracak ve tatmin edecek düzeyde yapmak için zaman ve alana sahip olmak istedik.

Bu konuşma, Variety’nin “House of the dragon” ikinci sezon finalinin HBO ve Max’te 8,9 milyon çok platformlu izleyici çektiğini bildirmesinin ardından geldi; ikinci sezon prömiyerine göre %14 artış yaşanırken, ilk sezon finalini izleyen 9,3 milyona göre düşüş yaşandı. İkinci sezon, bölüm başına ortalama 25 milyona yakın platformlar arası izleyici sayısına ulaşıyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER