“House of the Dragon” 3. Sezon Onayını Aldı!

“House of the Dragon” 3. Sezon Onayını Aldı!

Haziran 16, 2024

48 Okunma

2. sezonun başlamasından hemen önce HBO diziyi 3. sezon için yeniledi.

HBO, “Game of Thrones” spin-off dizisi “House of the Dragon” için erken bir yenileme siparişi vererek, uzun zamandır beklenen ikinci sezonun prömiyerinden sadece birkaç gün önce dizinin üçüncü sezonunu onayladı.

G.R.R. Martin’in fantastik kitabı “Ateş ve Kan”dan uyarlanan dizi, “Game of Thrones” olaylarından iki yüzyıl öncesinde geçiyor ve o dönemde Westeros’a hükmeden Targaryen Hanesi’nin karmaşık hikayesini anlatıyor.

İkinci sezon, Siyahlar (Rhaenyra, Daemon) ve Yeşiller (Aegon, Hightowers) arasındaki kanlı mücadeleye odaklanacak, “Ejderhanaların Dansı” olarak bilinen Targaryen iç savaşı artık resmen başlıyor. 10 bölümden oluşan ilk sezonun aksine, ikinci sezon 8 bölümden oluşacak ve ilk sezondaki gibi büyük zaman atlamaları olmadan ilerleyecek.

“House of the Dragon”da Savaş Başlıyor: Siyahlar ve Yeşiller’i Hatırlayalım!

HBO programcılığından sorumlu başkan yardımcısı Francesca Orsi Perşembe günü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

George [R.R. Martin], [dizi sorumlusu] Ryan [Condal] ve diğer inanılmaz yönetici yapımcılarımız, oyuncu kadromuz ve ekibimiz House of the Dragon’un olağanüstü ikinci sezonuyla yeni zirvelere ulaştı.

Tüm ekibin, yalnızca kalbiyle rakip olabilecek bir kapsam ve ölçeğe sahip, muhteşem bir ikinci sezon yaratılması için gösterdiği ejderha büyüklüğündeki çabaya hayranlık duyuyoruz. Targaryen Hanesi’nin hikâyesine devam etmekten ve bu takımın 3. sezonda yeniden parıldamasını izlemekten daha fazla heyecan duyamazdık.

“House of the Dragon” 2. sezonuyla 17 Haziran’da BluTV’de başlıyor!

Yorum Alanı