Hazar Ergüçlü,

Hazar Ergüçlü,

Haziran 25, 2024

13 Okunma

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yeni filmi

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yeni filmi “Mutter” (Anne) için Zonguldak Ereğli’de çekimlere başladı!

Geçtiğimiz yıl “İnci Taneleri” dizisinde canlandırdığı Dilber karakteriyle büyük ses getiren Hazar Ergüçlü, yaz tatilini sette geçirmeyi tercih etti. Sadri Alışık Ödülleri‘nde oyunculuğu, Elle Style Awards‘ta ise stiliyle ödüllendirilen oyuncu, kısa bir İspanya tatilinin ardından ödüllü yönetmen Alphan Eşeli’nin yeni filmi “Mutter“da başrolü üstleniyor.

Fantastik, gerilim ve dram türlerini harmanlayan “Mutter“, bir annelik hikâyesini konu alıyor ve filmin detayları yapımcılar tarafından gizli tutuluyor. Karadeniz’de çekilen filmde Hazar Ergüçlü’ye Güven Kıraç, Ulvi Kahyaoğlu, Erdeniz Kurucan, Cansu Fırıncı, İncinur Daşdemir, Cem Baza, Bertan Dirikolu ve Eylül Dursun gibi yetenekli isimler eşlik ediyor. Yapım Atlantik Film ve Istanbul’74 tarafından ortaklaşa gerçekleştiriliyor.

Yapımcılığını Ömer Atay’ın üstlendiği filmin konsept tasarımları, “Alien: Covenant” ve “Furiosa: A Mad Max Saga” gibi filmlerle tanınan Matt Hatton tarafından hazırlandı. Yönetmen Alphan Eşeli, daha önce “Eve Dönüş: Sarıkamış 1915” filmiyle 2013 Montreal Uluslararası Film Festivali‘nde Fipresci ve Golden Zenith Ödülleri‘ni kazandı, ayrıca Hong Kong Asya Film Festivali‘nde ‘Yeni Yetenek’ ödülünü aldı ve 57. BFI Londra Film Festivali‘nde Sutherland ödülüne aday gösterildi.

Yorum Alanı