Görevimiz Tehlike serisi nasıl izlenmeli? İşte izleme sırası!

Görevimiz Tehlike serisi nasıl izlenmeli? İşte izleme sırası!

Kasım 26, 2023

82 Okunma

Dünyaca ünlü film serisi Görevimiz Tehlike, hangi sırayla izlenmeli? İşte Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) izleme sırası...

Aksiyon ve casusluğu merkezine alan Görevimiz Tehlike veya orijinal adıyla Mission: Impossible serisi, dünyada en çok izlenen film serileri arasında yer alıyor. İlk olarak 1996 yayınlanan ilk film ile başlayan seri, günümüzde 7 tane yapımdan oluşuyor. Bu bağlamda Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) izleme sırası oldukça merak ediliyor.

Görevimiz Tehlike serisinin en yeni filmi, 2023 yılında vizyona giren “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” (Görevimiz Tehlike – Ölümcül Hesaplaşma) adını taşıyor. Bu yapıt, serinin önceki filmlerinde olduğu gibi etkileyici aksiyon sahneleriyle izleyiciyi heyecanlandırmayı başarıyor. O halde lafı çok uzatmadan Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) filmlerinin izleme sırasına geçelim.

Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) izleme sırası

Başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise’un yer aldığı bu Görevimiz Tehlike filmleri, izleyen kişiler ve eleştirmenler tarafından övgü alıyorken, bununla beraber şimdiye kadar birkaç defa ödül alarak uluslararası bilinirliğini artırdı.

Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) izleme sırası

Görevimiz Tehlike film serisi, sinematografisi, özel efektleri, ses tasarımı, aksiyon sahneleri ve hikaye anlatımındaki teknik ustalığıyla dikkat çekerek önemli bir başarı elde eti. Bu önemli unsurlar, izleyenleri filme çekiyor.

 

DC filmleri hangi sırayla izlenir?

DC filmleri hangi sırayla izlenir?

2013 yılında başlatılan DC Genişletilmiş Evreni filmleri hangi sırayla izlenmeli? İşte DC izleme sırası için iki alternatif öneri…

Görevimiz Tehlike filmlerini izlemek isteyen kişiler ilk olarak izleme sırasını araştırıyorlar. Zira bu seri, karakter gelişimi ve karmaşık bir hikayeye sahip olduğu için rastgele bir sırayla izlendiğinde izleyici hikayenin akışını tam anlamayabilir. Bu nedenle, Görevimiz Tehlike izleme sırasının takip edilmesi tavsiye edilir.

Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) izleme sırası şu şekilde;

SıraFilm1Mission: Impossible (Görevimiz Tehlike) – 19962Mission: Impossible 2 (Görevimiz Tehlike 2) – 20003Mission: Impossible 3 (Görevimiz Tehlike 3) – 20064Mission: Impossible – Ghost Protocol (Görevimiz Tehlike 4) – 20115Mission: Impossible – Rogue Nation (Görevimiz Tehlike 5) – 20156Mission: Impossible – Fallout (Görevimiz Tehlike – Yansımalar) – 20187Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (Görevimiz Tehlike – Ölümcül Hesaplaşma) – 2023

Kapalıçarşı esnafı engel oldu: İstanbul’daki Görevimiz Tehlike çekimleri iptal edildi!

Kapalıçarşı esnafı engel oldu: İstanbul’daki Görevimiz Tehlike çekimleri iptal edildi!

Dünyaca ünlü filmlerden Görevimiz Tehlike ‘nin son filmi için İstanbul’da çekim yapılacakken, yönetmen bu kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görevimiz Tehlike filmlerini seviyor musunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

filmfilm serisiGörevimiz Tehlikemission imposiblesinema

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER