Genç Oyuncu Gülşah Çomoğlu Hayatını Kaybetti.

Genç Oyuncu Gülşah Çomoğlu Hayatını Kaybetti.

Haziran 1, 2024

53 Okunma

“Kasaba Doktoru” oyuncusu Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında hayatını kaybetti. Başarılı oyuncu Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında yaşamını yitirdi. Çomoğlu’nun cenazesi, 30 Mayıs Perşembe günü Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi. Gülşah Çomoğlu kimdir? 1986 yılında Ankara’da dünyaya gelen Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. “Unutma Beni” dizisinde canlandırdığı Asuman karakteri ile dikkat çeken Çomoğlu, aynı zamanda “Yüksek Sosyete”, “Behzat Ç.” ve “Umudun Kıyısında” gibi yapımlarda ve İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp ve Venedik Taciri adlı tiyatro oyunlarında rol aldı. Çomoğlu’nun 2018 yılında evlendiği Gökhan Günal ile evliliğinden bir kızı var. 2 yıl boyunca kanser tedavisi gören Çomoğlu, 38 yaşında hayata veda etti.

“Kasaba Doktoru” oyuncusu Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında hayatını kaybetti.

Başarılı oyuncu Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında yaşamını yitirdi. Çomoğlu’nun cenazesi, 30 Mayıs Perşembe günü Üsküdar’daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gülşah Çomoğlu kimdir?

1986 yılında Ankara’da dünyaya gelen Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. “Unutma Beni” dizisinde canlandırdığı Asuman karakteri ile dikkat çeken Çomoğlu, aynı zamanda “Yüksek Sosyete”, “Behzat Ç.” ve “Umudun Kıyısında” gibi yapımlarda ve İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp ve Venedik Taciri adlı tiyatro oyunlarında rol aldı. Çomoğlu’nun 2018 yılında evlendiği Gökhan Günal ile evliliğinden bir kızı var.

2 yıl boyunca kanser tedavisi gören Çomoğlu, 38 yaşında hayata veda etti.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER