Game of Thrones

Game of Thrones

Haziran 15, 2024

43 Okunma

HBO, “Game of Thrones”un başarısını sürdüren “House of the Dragon” dizisini üçüncü sezon için onay aldı!İkinci sezonu 17 Haziran'da yayınlacak olan, Ryan Condal ve George R.R. Martin tarafından yaratılan

HBO, “Game of Thrones”un başarısını sürdüren “House of the Dragon” dizisini üçüncü sezon için onay aldı!

İkinci sezonu 17 Haziran‘da yayınlacak olan, Ryan Condal ve George R.R. Martin tarafından yaratılan “House of the Dragon“, HBO için büyük bir hit oldu. İlk sezon, HBO ve HBO Max için en büyük prömiyer izleyici kitlesine ulaştı ve bölüm başına ortalama 29 milyon izleyici elde etti. Dizi, prömiyerinden sadece bir hafta sonra ikinci sezon için onay almıştı.

Martin’in “Fire & Blood” kitabına dayanan “House of the Dragon”, Westeros’un kurgusal kıtasında Targaryen hanedanını anlatıyor. Olaylar, “Game of Thrones”un yaklaşık 200 yıl öncesinde ve Targaryenlerin Yedi Krallığı birleştirmesinden 100 yıl sonra geçiyor.

HBO’nun drama dizileri şefi Francesca Orsi, “George, Ryan ve ekibimiz, ikinci sezonla yeni zirvelere ulaştı. Bu ekibin üçüncü sezonda yeniden parlamasını izlemek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

İkinci sezonda Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel ve daha birçok oyuncu yer alacak. Yeni sezonda Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox gibi isimler de kadroya katılacak.

Dizinin yapımcıları arasında Condal ve Martin’in yanı sıra Sara Hess ve Alan Taylor bulunuyor.

Kaynak: Variety

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER