Dwayne Johnson ve J.J. Abrams Gizemli Bir Proje İçin Bir Araya Geliyor

Dwayne Johnson ve J.J. Abrams Gizemli Bir Proje İçin Bir Araya Geliyor

Ekim 17, 2024

4 Okunma

Dwayne Johnson, J.J. Abrams ve senarist Zak Penn ile bir araya geleceği yeni bir projeyi duyurdu.

Dwayne Johnson’ın Hollywood’daki programı giderek yoğunlaşıyor. Aktör, ünlü yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams ile işbirliği yapacağı, gizemli uzun metrajlı bir projeye hazırlanıyor.

Johnson, Instagram’da Abrams ve X-Men serisindeki ve “The Avengers” gibi Marvel filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan senarist Zak Penn ile birlikte olduğu bir yemek fotoğrafı paylaşarak şunları yazdı:

Yıllardır hazırlanıyoruz; sonunda ekmeği bölüştük, içtik, güldük, hayattan, aşktan, ahbaplık meselelerinden konuştuk ve filmlere ve hikaye anlatıcılığına olan tutkumuzu parçalamak için zamanımızı harcadık. Sonra kadehlerimizi kaldırdık… Evet, bu eğlenceli olacak. JJ ve DJ. Zak Penn’in zihninden.

Johnson’ın Abrams’ın sıradaki filmine mi katılacağı yoksa bahsedilenin ayrı bir film mi olduğu henüz netlik kazanmadı. Abrams yakın zamanda Jenna Ortega ve Glen Powell’ın başrolleri paylaştığı yeni bir film için yönetmen koltuğuna dönmeye hazırlanıyor.

Adının “Acorns” olacığı bildirilen bu film, Abrams’ın “Star Wars: The Rise of Skywalker”dan bu yana ilk yönetmenlik çalışması olacak. Konuyla ilgili ayrıntılar saklanıyor ama gelen haberler, filmin doğaüstü bir varlığa karşı hayatta kalma mücadelesi veren genç evli bir çifte odaklanacağını iddia ediyor. Projeyi Abrams kaleme aldı ve dağıtım hakları Warner Bros.’a ait.

“Rise of Skywalker”dan bu yana Abrams, aralarında “Mission: Impossible – Dead Reckoning” ve Amazon animasyon dizisi “Batman: Caped Crusader”ın da bulunduğu birçok projenin yapımcılığını üstlendi. Abrams aynı zamanda Mattel oyuncak setini temel alan yeni bir Hot Wheels filmine de katılıyor ve Mattel Films’in patronu Robbie Brenner bunu “duygusal” ve “heyecan verici” bir film olarak nitelendiriyor.

Dwayne Johnson son aylarda birden fazla film üzerinde çalışıyor. Bunlar arasında merakla beklenen animasyon devam filmi “Moana 2” ve canlı aksiyon “Moana” filmi yer alıyor; Johnson her ikisinde de Maui rolünü yeniden canlandırıyor. Çalışma takviminde ayrıca efsanevi karma dövüş sanatları dövüşçüsü Mark Kerr’i canlandırdığı, A24 yapımı “The Smashing Machine” ve Luke Hobbs’un yer alacağı bir Hızlı ve Öfkeli spin-off filmi de yer alıyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Dwayne Johnson (@therock)’in paylaştığı bir gönderi

Yorum Alanı