Dexter: Original Sin

Dexter: Original Sin

Temmuz 31, 2024

45 Okunma

Paramount+ ve Showtime, “Dexter: Original Sin” prequel serisinin ilk görsellerini yayınladı!Yeni dizi “Dexter: Original Sin”, “Dexter” olaylarından 15 yıl öncesinde, 1991 Miami'sinde geçiyor. 10 bölümlük bu gerilim dizisinde Christian Slater

Paramount+ ve Showtime, “Dexter: Original Sin” prequel serisinin ilk görsellerini yayınladı!

Yeni dizi “Dexter: Original Sin”, “Dexter” olaylarından 15 yıl öncesinde, 1991 Miami‘sinde geçiyor. 10 bölümlük bu gerilim dizisinde Christian Slater “Harry Morgan“ı, Patrick Gibson “Dexter Morgan“ı ve Molly Brown “Debra Morgan“ı canlandırıyor. Dizi, Dexter‘ın öğrencilikten intikamcı bir seri katile dönüşümünü takip ediyor. Kanlı dürtülerini artık görmezden gelemeyen Dexter, içindeki karanlığı nasıl yönlendireceğini babası Harry‘nin rehberliğinde öğrenir ve topluma zararlı kişileri ortadan kaldırmak için bir “Kod” benimser. Genç Dexter için özellikle zorlu olan bu görev, Miami Metro Polis Departmanında adli tıp stajına başlamasıyla daha da karmaşık hale gelir.

Orijinal “Dexter” dizisi, 2006‘dan 2013‘e kadar Showtime‘da yayınlandı ve başrolde Michael C. Hall ve Jennifer Carpenter yer aldı. Orijinal dizi sorumlusu Clyde Phillips, “Dexter: Original Sin” de tekrar kolları sıvadı.

Yeni dizinin ek oyuncu kadrosunda Patrick Dempsey, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu, Reno Wilson ve özel konuk yıldız Sarah Michelle Gellar bulunuyor.

Kaynak: Variety

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER