“Dedemin Gözyaşları” Filminden İlk Fragman Geldi!

“Dedemin Gözyaşları” Filminden İlk Fragman Geldi!

Ağustos 30, 2024

73 Okunma

Heyecanla beklenen "Dedemin Gözyaşları" filminin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!Halil Ergün ve Erkan Petekkaya'nın da yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Dedemin Gözyaşları" filminin teaserı izleyicilerle buluştu. İhsan Taş'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği bu duygusal film, lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa'yı büyüten dedesi Kemal'in dokunaklı ...

Heyecanla beklenen “Dedemin Gözyaşları” filminin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

Halil Ergün ve Erkan Petekkaya’nın da yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Dedemin Gözyaşları” filminin teaserı izleyicilerle buluştu. İhsan Taş’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği bu duygusal film, lösemiyle mücadele eden torunu Mustafa‘yı büyüten dedesi Kemal‘in dokunaklı hikayesini sinemaseverlere sunuyor.

Halil Ergün, Ali Kürşat Uzun, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Seda Tosun ve Turgay Tanülkü gibi tanınmış isimlerin rol aldığı yapım, 20 Eylül‘de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

“Dedemin Gözyaşları” filminin konusu ne?

Mustafa’nın anne ve babası, o henüz bir bebekken trafik kazasında hayatlarını kaybeder. Durum böyle olunca Mustafa’yı Kemal Dedesi büyütür. Küçük bir sahil kasabasında dede-torun mutlu bir hayat sürerken birden hayatları alt üst olur. 10 yaşındaki Mustafa’nın lösemi hastası olduğunu öğrenirler. Torununu yaşatabilmek için elinden geleni yapmaya hazır olan Kemal’i büyük bir mücadele beklemektedir.

Kaynak: BoxOffice Türkiye

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER