Colin Trevorrow’dan Zaman Yolculuğu Temalı Bilim Kurgu Dizisi Geliyor

Colin Trevorrow’dan Zaman Yolculuğu Temalı Bilim Kurgu Dizisi Geliyor

Aralık 20, 2023

51 Okunma

"Jurassic World" yönetmeni Trevorrow "Halcyon" adlı projeyi Prime Video için geliştiriyor.

“Jurassic World” yönetmeni Colin Trevorrow, paranoya temalı bilim kurgu gerilim dizisi “Halcyon”u geliştirmek için Amazon Prime Video ile birlikte çalışıyor.

Hikâye yakın bir gelecekte geçiyor ve artık muhbirleri ve ailelerini yalnızca coğrafi olarak değil, aynı zamanda zamansal olarak da başka dönemlere yerleştirme yeteneğine sahip olan Tanık Koruma Programını içeriyor.

Bir gün, görünüşte hatasız olan bu sistem ihlal edilince, nakledilen tanıkların bir listesi bulunur ve onların ardından suikast ekipleri gönderilir.

Dizinin merkezinde, programın artık kullanılmayan Zaman Portalı Bölümü’nde basit bir teknisyen olan ve tanıkları gelmekte olan katiller konusunda uyarmak için zamanda geriye gitmek zorunda kalan Nathan Crew yer alacak. Henüz oyuncu seçimleri yapılmadı.

Richard Smith tarafından yaratılan proje, Christopher Long’un “Hiding In Time” adlı çizgi romanına dayanıyor. Smith, Trevorrow’un yöneteceği ve her ikisinin de yönetici yapımcılığını üstleneceği pilot bölümü yazdı.

Davey Holmes (“Get Shorty”) MGM Television, Metronome Film Company ve projenin arkasında 1.21 ile dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Andrew Mittman ve Lloyd Braun da yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER