Anthony Hopkins’li Antik Roma Dizisi “Those About To Die”dan Yeni Fragman!

Anthony Hopkins’li Antik Roma Dizisi “Those About To Die”dan Yeni Fragman!

Haziran 16, 2024

21 Okunma

Roland Emmerich imzalı "Those About To Die" tüm bölümleriyle 19 Temmuz'da Prime Video'da!

Peacock, “Independence Day” ve “The Day After Tomorrow” gibi filmlerin yönetmeni Roland Emmerich’in yeni gladyatör temalı Antik Roma dizisi “Those About To Die”ın tam uzunluktaki fragmanını yayınladı.

Daniel P. Mannix’in aynı adlı kurgu dışı klasiğinden uyarlanan filmde Anthony Hopkins, Roma İmparatorluğu’nun yükseliş döneminde Roma İmparatoru Vespasian’ı canlandırıyor.

MS 79 yılında Roma İmparatorluğu’nun merkezi olan Roma, dünyanın en zengin şehridir ve giderek büyüyen imparatorluk köle işçilerin yoğun akınına maruz kalmaktadır. Sıkılmış, huzursuz ve giderek daha çok şiddete başvuran Roma halkı esas olarak iki şey ile kontrol altında tutulmaktadır: bedava yemek ve araba yarışları ile gladyatör dövüşlerinden oluşan muhteşem eğlenceler.

Bu “ekmek ve sirk siyaseti”ni konu alan dizi kana susamışlık, açgözlülük, güç arayışı ve yolsuzlukla karakterize edilen oyunların dünyasına dalıyor. Halkın eğlenceler karşısındaki ilgisi azalınca ve şiddete duydukları istek arttıkça, gladyatör dövüşleri için özel olarak tasarlanmış bir stadyuma ihtiyaç duyulur: Kolezyum.

Gladyatör ve hayvan dövüşleri de stadyumun kendisi gibi büyük ve ihtişamlıdır. Ve bu büyüklük bahis sektörünün gelişen yeraltı dünyasını da aynı şekilde etkilemektedir. Tribünlerin altında binlerce insan çalışır ve yaşar; fakat bunların arasında binlercesi, bu oyunlar için ölecek olanlardır.

Oyuncu kadrosunda Hopkins’e Tom Hughes, Iwan Rheon, Jojo Macari, Liraz Charhi, Johannes Haukur Johannesson, Rupert Penry-Jones, Emilio Sakraya, Eneko Sagardoy, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Kyshan Wilson, Alicia Edogamhe, Sara Martins, David Wurawa, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Romana Maggiora Vergano ve Moe Hashim eşlik ediyor.

Oscar adayı Robert Rodat’ın yazdığı diziyi Emmerich ve Marco Kreuzpaintner yönetiyor. Emmerich, Gianni Nunnari ve Harald Kloser, diğer birçok kişiyle birlikte yönetici yapımcılar arasında yer alıyor.

“Those About To Die” tüm bölümleriyle 19 Temmuz’da Prime Video’da olacak.

Yorum Alanı