“Angry Birds 3” İçin Çalışmalar Başladı

“Angry Birds 3” İçin Çalışmalar Başladı

Haziran 8, 2024

48 Okunma

"The Angry Birds Movie 3" resmen duyuruldu.

Rovio Entertainment Corporation, SEGA ve Prime Focus Studios, üçüncü bir “Angry Birds Filmi”nin prodüksiyona gireceğini duyurdu.

DNEG Animation, projede animasyon ortağı olarak yer alırken, One Cool Group, Flywheel Media ve dentsu şirketleri de yapımcı olarak yer alıyor.

Red ve Chuck’ın yeni maceraları konu alan “The Angry Birds Movie 3” filminde bu karakterler yine Jason Sudeikis (Ted Lasso) ve Josh Gad (Frozen) tarafından seslendirilecek. Yakında seslendirme kadrosuna eklenen daha fazla isim duyurulacak.

Film, birlikte dünya çapında yarım milyardan fazla hasılat yapan ilk iki Angry Birds filminin başarısını takip ediyor. Sony, popüler oyun serisinden uyarlanan ilk iki filmin dağıtım ortağıydı.

Filmin yönetmenliğini John Rice (Angry Birds, Beavis and ButtHead Do the Universe) üstlenecek, senaryosunu ise Toru Nakahara (Sonic the Hedgehog) ile birlikte yürütücü yapımcılığını da üstlenecek olan Thurop Van Orman (Adventure Time) kaleme alacak.

John Cohen (The Garfield Movie), Dan Chuba (The Mitchells vs. the Machines) ve Carla Connor da projenin yapımcıları arasında yer alıyor.

Yorum Alanı