86 Yaşındaki Ridley Scott’ın Gelecek Üç Film Projesi Hazır!

86 Yaşındaki Ridley Scott’ın Gelecek Üç Film Projesi Hazır!

Haziran 15, 2024

29 Okunma

Usta yönetmen "Gladiator 2"yi tamamlarken gelecek projelerine zaman ayırmayı da ihmal etmiyor.

Usta yönetmen Ridley Scott bugünlerde, “Gladyatör” devam filminin Birleşik Krallık’ta yapılan ek çekimleriyle meşgul. Setten yayınlanan yeni fotoğraflar, başroldeki Paul Mescal’ın Lucius karakterini ilk kez gösteriyor.

Bu fotoğraflar, filmin yıldızlarından biri olan Joseph Quinn’in GQ’ya, Scott’ın birçok sahne için aynı anda sekiz kamera kullanacağını ve ardından istediği çekimleri kurgu odasında birleştireceğini söylemesinin ardından geldi. Quinn şöyle diyor:

Ben ‘Sekiz kamera mı?’ diye düşündüm ve o da ‘Onları nereye koyacağını bilmelisin’ dedi. Açıkçası öyle yapıyor. O bulmacayı izlemek, tüm bu parçaları bir araya getirmesini izlemek gerçekten büyüleyiciydi.

“Gladiator 2” Set Fotoğrafları: Paul Mescal İlk Kez Görüntülendi!

Scott’ın orijinal filmin bazı setlerini, filmi 25 yıl önce Malta’da çektikleri yerde yeniden inşa ettirdiği de biliniyor. “Gladyatör 2” büyük bir merakla beklenirken, 86 yaşındaki yönetmen Financial Times’a verdiği röportajda, sonraki üç filminin ne olacağını zaten bildiğini söyledi.

Scott, bu üç proje arasında yalnızca Bee Gees biyografisini doğruladı ve filmin oyuncu seçimlerine başlamak üzere olduğunu belirtti. Diğer iki filmi ise söylemedi.

Bunlardan birinin, S. Craig Zahler’in 2013 tarihli romanından Drew Goddard’ın uyarladığı karanlık Western filmi “Wraiths of the Broken Land” olması bekleniyor. Zahler, en çok beğenilen ve vahşi Western filmi “Bone Tomahawk”ın yanı sıra “Brawl in Cell Block 99” ve “Dragged Across Concrete” adlı suç dramalarının yönetmeni olarak tanınıyor.

Geçen yılın sonlarına doğru çıkan bir raporda Scott, bir Western filmi için mekan araştırıyor ve storyboard hazırlıyordu. Scott ve Goddard filmle ilk kez 2016’da ilişkilendirilmişti.

Yorum Alanı