2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri

2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri

Ekim 29, 2022

180 Okunma

Marvel'ın sinematik evreni 2023 yılında da genişlemeye devam edecek. İşte 2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri.

Marvel’ın sinematik evreni çok büyük bir izleyici kitlesine ulaşmış durumda. 2019 yılında Avengers End Game ile The Infinity Saga’yı noktalayan Marvel, Ocak 2021 itibariyle The Multiverse Saga’ya adım attı. Şirket, filmlerin yanı sıra Disney Plus’ta yayınlanan yeni dizilerle de evreni genişletmeye devam ediyor.

Marvel sinematik evreninde bizi neler bekliyor?

2023 yılında da Marvel yapımları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yılda birçok yeni Marvel imzalı filmin yanı sıra Disney Plus üzerinden izlenebilecek diziler ile Multiverse Saga gelişmeye devam edecek. İşte Marvel’ın 2023 yılı için planladığı yeni film ve diziler.

Agatha: Coven of Chaos / 1. sezon

WandaVision, ilk MCU Disney Plus dizisiydi ve oldukça beğenildi. Bu dizinin çokça sevilmesinin bir nedeni de gürültülü komşu Agnes karakteriydi. Dizide Agnes’ı Agatha’ya çeviren Wanda, komşusunu tekrar Agnes’a çevirse de, yeni yapımda Agatha karakteri karşımıza çıkacak. 2023 yılının sonlarında çıkması beklenen dizinin bölüm sayısı henüz bilinmiyor.

Marvel’da 2023 yılında çıkacak dizi ve filmler bu şekilde sıralanıyor. Peki siz en çok hangi yapımı merak ediyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

marvelMarvel dizileriMarvel Filmlerimarvel sinematik evrenimcu

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER