“0000 Kilometre”den İlk Teaser Geldi!

“0000 Kilometre”den İlk Teaser Geldi!

Temmuz 31, 2024

29 Okunma

Beyza Alkoç’un "Sıfır Kilometre" adlı kitabının sinema uyarlamasının çekimleri başladı!

Beyza Alkoç’un “Sıfır Kilometre” adlı kitabının sinema uyarlamasının çekimlerine başlandı ve başrollerini Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın üstlendiği filmin ilk teaser fragmanı hemen yayınladı.

Geçtiğimiz sezon, yine Alkoç’un çok satan kitabından uyarlanan ve gişede büyük başarı elde eden “3391 Kilometre”nin devamı niteliğindeki “0000 Kilometre”nin uyarlama senaryosunu Fulya Özcan kaleme aldı.

Böcek Film, Mgx Film ve Plaza yapım ortaklığı ile gerçekleşen ve Deniz Enyüksek’in yönetmenliğinde çekimleri devam eden filmin oyuncu kadrosunda Ak ve Zavlak’ın yanı sıra Gülin İyigün, Cavit Çetin Güler, Murat Danacı, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür yer alıyorlar.

Şimdiden merakla beklenen filmin setinden ilk kareler ve ilk teaser ise yapım şirketi tarafından paylaşıldı. Filmin sıkı takipçileri tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan ilk görüntülere yorum yağdı. İzleyicisinin yoğun beklentisinin olduğu yapımın çekimleri İstanbul, Paris ve İzmir’de tamamlanacak.

“0000 Kilometre” filminin konusu kısaca şöyle:

İzmir ve Ege “3391 Kilometre”yi aşmış, Paris’te birlikte bir hayat kurmuştur. Fakat gelen bir telefonla her şey değişir. İzmir ve Ege’nin arasına yeniden mesafeler girecek, her şeye en baştan başlamaları gerekecektir. Hayat onları savurup, yollarını tekrar aşklarının başladığı İzmir’de kesiştirecektir.

İzmir ve Ege’nin yıldızlarla dolu hikayesi devam ederken, artık aralarındaki Sıfır Kilometre ile hayatın acı-tatlı sürprizlerine birlikte göğüs gerebileceklerdir. Fakat yeniden dokunamamanın, istediğinde yanında olamamanın, kısacası bir uzak mesafe aşkının gerçeklerinin hayatlarına dönmesi uzun sürmeyecektir.

Çekimleri, prodüksiyonu, oyunculukları ve senaryosuyla bu sezon da adından çok söz ettirecek olan “0000 Kilometre”, 1 Kasım 2024’ten itibaren A90 Pictures’ın dağıtımı ile sinema izleyicisi ile beyaz perdede buluşacak.

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER