5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
All Is True
İMDb 6.2 1080P
  • 308İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

All Is True

“Her Şey Gerçek” filmi, ünlü oyun yazarı William Shakespeare'in son günlerine kapsamlı bir bakış sunuyor. Hikaye, Shakespeare'in o zamanın en büyük yazarı olarak kabul edildiği 1613'te gerçekleşir. Ancak Shakespeare oyuncu topluluğu tarafından 1599'da inşa edilen ünlü Globe Theatre, 29 Haziran 1613'te yangınla yok edildi. Sonuç olarak, ünlü Shakespeare, telaşlı geçmişiyle yüzleşmek ve ailesini terk etmek zorunda kalan Stratford'a geri döndü. Shakespeare, karısı ve kızlarıyla olan ilişkisini geliştirmek için mücadele ediyor, tek oğlu Hamnet'in ölüm acısından kurtulamıyor. Bir koca ve baba olarak başarısızlıkları ve hataları ile karşı karşıya kalan Shakespeare, gerçeği aramak için yola çıkar. Bu arayış, bu ailenin sırlarını ve yalanlarını birbirleriyle savaş halinde ortaya çıkaracak...onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , ,
  1. IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste
      2 hafta Önce   65
    IMDb’ye göre dünyanın en iyi 100 dizisi! İşte liste Bu içeriğimizde IMDb verilerine göre dünyanın en iyi dizilerini sizin için sıraladık. İşte en iyi 100 dizi...
    Bayramda TV+ Kanalları Herkese Açık Olacak!
      6 ay Önce   49
    Bayramda TV+ Kanalları Herkese Açık Olacak! Türkiye’nin süper içerik platformu TV+, premium kategorisindeki kanalları ve tüm içerikleri bayram boyunca tüm ekran tutkunlarına açıyor!6-14 Nisan tarihleri arasında TV+’a giriş yapan kullanıcılar, ilk 7 gün boyunca Şampiyonlar Ligi maçlarından yeni suç draması “Parish” dizisine, en sürükleyici filmlerden ilgi çekici belgesellere kadar platformu ücretsiz izleyebilecek.TV+, Ramazan Bayram...
    Ryan Murphy İmzalı “Feud: Capote vs. The Swans” 17 Nisan’dan İtibaren Disney+’ta!
      6 ay Önce   58
    Ryan Murphy İmzalı “Feud: Capote vs. The Swans” 17 Nisan’dan İtibaren Disney+’ta! Ödüllü antoloji dizisinin ikinci kısmında ünlü yazar Truman Capote ve onu çevreleyen elit bir kadın grubunun hikayesi anlatılıyor.
    “True Detective: Night Country” Finalinde Neler Oldu?
      7 ay Önce   69
    “True Detective: Night Country” Finalinde Neler Oldu? Navarro'nun akibeti ve diğer merak edilenler..
    Sylvester Stallone: “Schwarzenegger Benden Üstündü”
      1 yıl Önce   112
    Sylvester Stallone: “Schwarzenegger Benden Üstündü” Stallone, Schwarzenegger ile uzun yıllar sürdürdükleri rekabet hakkında konuştu.
Yorum Alanı