5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
After Yang
İMDb 6.7 1080P
  • 330İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

After Yang

“After Yang”, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyada geçiyor ve ailelerinin robot ferdi Yang’in (Justin Min) hayatını kurtarmaya çalışan bir çifte (Colin Farrell ve Golshifteh Farahani) ve kızlarına odaklanıyor. Filmde Yang, küçük kız kardeşinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olmak için programlanmış bir robottur. onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , , ,
  1. Margot Robbie ve Colin Farrell’ın “A Big Bold Beautiful Journey” Filminden Vizyon Tarihi!
      3 hafta Önce   66
    Margot Robbie ve Colin Farrell’ın “A Big Bold Beautiful Journey” Filminden Vizyon Tarihi! Margot Robbie ve Colin Farrell’ın başrolünde yer aldığı “A Big Bold Beautiful Journey,” 2025 Anneler Günü’nde sinemalarda gösterime girecek!Filmin dağıtımcısı Sony Pictures, bu projeyi, Blake Lively’nin başrolünde olduğu “Bizimle Başladı Bizimle Bitti” filminin ardından, “bir sonraki kadın odaklı etkinlik filmi” olarak tanımlıyor. Colin Farrell’ın da yer aldığı film, iki yabancının olağanüstü...
    Margot Robbie ve Colin Farrell’lı “A Big Bold Beautiful Journey”nin Vizyon Tarihi Belli Oldu
      1 ay Önce   31
    Margot Robbie ve Colin Farrell’lı “A Big Bold Beautiful Journey”nin Vizyon Tarihi Belli Oldu Romantik fantastik filmde Pheobe Waller-Bridge, Jody Turner-Smith gibi isimler de rol alıyor.
    32. Gotham Ödülleri Sahiplerini Buldu!
      2 yıl Önce   176
    32. Gotham Ödülleri Sahiplerini Buldu! Bu yıl 32. kez dağıtılan Gotham Ödülleri sahiplerini buldu!32. Gotham Ödülleri için kazananlar belli oldu. Bu yılın ‘En İyi Film’ ödülü “Her Şey Her Yerde Aynı Anda”nın (Everything Everywhere All at Once) olurken, ‘En İyi Yönetmen’ “Güneş Sonrası
    38. Independent Spirit Awards Adayları Belli Oldu
      2 yıl Önce   166
    38. Independent Spirit Awards Adayları Belli Oldu Amerikan bağımsız sinemasının en prestijli ödülleri için adaylar açıklandı.
    Carrie-Anne Moss, Star Wars Dizisi “The Acolyte”ın Kadrosuna Katıldı
      2 yıl Önce   200
    Carrie-Anne Moss, Star Wars Dizisi “The Acolyte”ın Kadrosuna Katıldı Disney+'ta yayınlanacak dizinin çekimleri başladı.
Yorum Alanı