5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Ordinary Love
İMDb 6.7 1080P
  • 482İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Ordinary Love

Joan ve Tom (Akademi Ödülü adayı Leslie Manville ve Liam Neeson) yıllardır evliler. Harika bir sevgiye sahip sıradan bir çift, sadece birlikte yaşamaktan gelen ilişkilerini kolaylaştırır. Joan'a meme kanseri teşhisi konduğunda, tedavisinin seyri, sıkıntı yılından kurtulmak için mizah ve zarafet bulmaları gerektiği için kalıcı bağlılıklarına ışık tutuyor...onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Etiketler: , , , , ,
  1. ABD Box Office: “Dune: Part Two”dan Görkemli Açılış!
      7 ay Önce   58
    ABD Box Office: “Dune: Part Two”dan Görkemli Açılış! "Dune" devam filminin açılış hasılatı orijinal filmi ikiye katladı!
    “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” ABD Gişesine Zirveden Giriş Yaptı!
      7 ay Önce   48
    “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” ABD Gişesine Zirveden Giriş Yaptı! “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” (Dune: Part Two) filminden başarılı açılış!Denis Villeneuve imzalı “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki” (Dune: Part Two), Amerika’da sinemaları hareketlendirdi. Film, vizyona girdiği hafta sonunda 81,5 milyon dolar hasılata elde etti. Serinin ilk filmi “Dune” HBO Max platformunda ve sinemalarla aynı anda gösterime girmiş  41 milyon dolarla açılış yapmıştı. “Dune: Çö...
Yorum Alanı