5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Easy
İMDb 6.8 720P
  • 213İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Easy

İMDB: 6.8 İlk gösterimini gerçekleştirdiği Locarno Film Festivali'nden adaylığı olan yapıtın yönetmeni, senaryoyu da kaleme alan Andrea Magnani. Isidoro'nun go-kart pilotu olarak devam ettirdiği kariyeri, kilo almaya başlamasıyla sekteye uğrar, çünkü artık arabaya sığmamaktadır. Bir gün kardeşi, ona iş teklif eder. İyi seyirler onfilmizle.com

  Tür: Komedi Filmleri
  Etiketler: , ,
  1. Ateşli Romantik Komedi “Anyone But You”dan İlk Teaser Yayınlandı
      12 ay Önce   93
    Ateşli Romantik Komedi “Anyone But You”dan İlk Teaser Yayınlandı Sydney Sweeney ve Glen Powell, sevgili gibi davranan eski düşmanları canlandırıyor...
    Arnold Schwarzenegger “Terminatör” İçin Kullandığı Tuhaf Eğitim Yönetimini Anlattı
      12 ay Önce   88
    Arnold Schwarzenegger “Terminatör” İçin Kullandığı Tuhaf Eğitim Yönetimini Anlattı Schwarzenegger son kitabında, ikonik filmin silah sahnelerine hazırlanırken uyguladığı alışılmadık eğitim yöntemini anlattı.
    Samuel L. Jackson ve Uma Thurman’ı Buluşturan “The Kill Room”dan Fragman!
      1 yıl Önce   94
    Samuel L. Jackson ve Uma Thurman’ı Buluşturan “The Kill Room”dan Fragman! "Pulp Fiction"dan yıllar sonra bir araya gelen ikiliye Joe Manganiello eşlik ediyor.
    Sydney Sweeney ve Glen Powell, Romantik Komedi Filmlerinin Setinde Görüntülendi
      2 yıl Önce   142
    Sydney Sweeney ve Glen Powell, Romantik Komedi Filmlerinin Setinde Görüntülendi Will Gluck'ın yönettiği filmin ismi ve konusu açıklanmadı.
    #RIPJimmyFallon: Jimmy Fallon’dan Elon Musk’a Yardım Çağrısı
      2 yıl Önce   140
    #RIPJimmyFallon: Jimmy Fallon’dan Elon Musk’a Yardım Çağrısı Jimmy Fallon dün akşam trend topic olan #RIPJimmyFallon etiketi için, Elon Musk'tan yardım istedi.
Yorum Alanı