5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Venom Zehirli Öfke 2
720P
  • 241İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Venom Zehirli Öfke 2

Venom adı verilen bir organizmanın taşıyıcısı olan Eddie Brock'un hikayesinin anlatıldığı "Venom" filminin 2. devam halkası olan yapımda, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ve Shriek'in Venom ile mücadelesi konu ediliyor. Vücudunu paylaştığı Venom ile yaşamaya alışmaya çalışan Eddie Brock, artık eski hayatına geri dönmek ister. Venom tüm gününü kötü adamları döverek ve muazzam açlığını tatmin ederek geçirmek isterken, Eddie bir gazeteci olarak kariyerine yeniden başlamak için mücadele eder. Eddie, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ile röportaj yaparak kariyerini alevlendirmeyi planlar. Ancak onunla iletişime geçmesi Eddie'nin kendisini beklenmedik maceraların içinde bulmasına neden olur.
İyi seyirler onfilmizle.com

  Etiketler: , , , , , , ,
  1. Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenenler!
      2 hafta Önce   32
    Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenenler! Netflix, yayınladığı içeriklerle Ağustos ayında da birçok izleyiciye ulaştı. İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenenler...
    Spider-Man (Örümcek Adam) filmleri hangi sırayla izlenir?
      1 yıl Önce   157
    Spider-Man (Örümcek Adam) filmleri hangi sırayla izlenir? Bu içeriğimizde, "Spider-Man (Örümcek Adam) filmleri hangi sırayla izlenmeli?" sorusunu cevaplandırdık. İşte Spider-Man izleme sırası!
Yorum Alanı