James Wan’dan “Robocop” Dizisi Geliyor

James Wan’dan “Robocop” Dizisi Geliyor

Eylül 26, 2024

27 Okunma

Korku filmi ustası James Wan, Amazon MGM'in "Robocop" dizi uyarlamasına yönetici yapımcı olarak dahil oldu.

Geçen yılın Nisan ayında, Amazon Studios’un MGM kütüphanesindeki birden fazla seri üzerinde film ve/veya TV dizi geliştirmek için çalıştığı ortaya çıktı.

Yeni projelerle geri döndürülmeye çalışan seriler arasında “Stargate” (Yıldız Geçidi), “Legally Blonde” (Bu Nasıl Sarışın) ve “Robocop” gibi yapımlar yer alıyordu. Daha önce duyurulan “Legally Blonde” prequel dizisinin ardından, şimdi “Robocop”un da dizi olarak ekranlara döneceği açıklandı.

“Legally Blonde” Dizisinin Ayrıntıları Belli Oldu: Elle Liseye Dönüyor!

The Hollywood Reporter, “Korku Seansı”, “Testere” gibi korku serilerini yaratıp yöneten, DC’nin “Aquaman” filmlerine imza atan ve Atomic Monster yapım şirketiyle birlikte sayısız korku filmine imza atan James Wan’ın projeye yönetici yapımcı olarak katıldığını bildirdi.

Ek olarak. Peter Ocko (Lodge 49, The Office) projeye hem yazar hem de dizi sorumlusu olarak katıldı. İkili, Amazon MGM Studios’ta hazırlanmakta olan projede halihazırda belirlenmiş yönetici yapımcılar Michael Clear ve Rob Hackett’a katılıyorlar.

Proje, ünlü film serisinin dizi versiyonu olarak adlandırılıyor ve dev bir teknoloji holdinginin, artan suçlarla mücadele etmek için teknolojik olarak gelişmiş bir uygulayıcı, yarı insan – yarı makine olan bir polis memurunu tanıtmak için yerel polis departmanıyla işbirliği yapmasıyla başlıyor.

Amerikan kapitalizmine yönelik hicivleri, aşırı şiddet anları ve ikonik çizgileriyle tanınan ikonik bir bilim kurgu aksiyon filmi haline gelen orijinal “Robocop”u (1987) Paul Verhoeven yönetti. Bu film, iki devam filmine, 2014’te bir yeniden çevrime ve birkaç TV dizisine ilham kaynağı oldu.

Yorum Alanı