Tolga Çevik’in Atatürk’ü Canlandırdığı “100 Yıllık Armağan” Star TV’de!

Tolga Çevik’in Atatürk’ü Canlandırdığı “100 Yıllık Armağan” Star TV’de!

Ağustos 27, 2024

30 Okunma

Tolga Çevik'in Atatürk'ü canlandırdığı "100 Yıllık Armağan" Star TV'de yayınlanacak!Tolga Çevik’in Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı "100 Yıllık Armağan" adlı döküdrama, bir bankanın 100. yılına özel olarak 25 Film tarafından hazırlandı ve Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bu anlamlı projede, ünlü komedyen Tolga Çevik, Suzan Kardeş’in ustalıkla yaptı...

Tolga Çevik’in Atatürk’ü canlandırdığı “100 Yıllık Armağan” Star TV’de yayınlanacak!

Tolga Çevik’in Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı “100 Yıllık Armağan” adlı döküdrama, bir bankanın 100. yılına özel olarak 25 Film tarafından hazırlandı ve Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bu anlamlı projede, ünlü komedyen Tolga Çevik, Suzan Kardeş’in ustalıkla yaptığı makyaj sayesinde Atatürk‘e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Ali Taner Baltacı’nın yazıp yönettiği 40 dakikalık bu yapım, Atatürk‘ün yanı sıra Türk siyasi tarihinin diğer önemli figürlerini de ekrana taşıyor. Engin Alkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin üçüncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ı canlandırırken, Burcu Kara, bankanın ilk kadın müdürü Hatice Hanım’ı oynuyor. Onur Buldu ise Kumbaracı karakteriyle karşımıza çıkıyor. Gökşen Ateş, Celal Bayar’ın eşi Reşide Bayar rolünde izleyiciyle buluşuyor.

100 Yıllık Armağan” filmi, bu akşam saat 22.00‘de Star TV‘de yayınlanacak ve izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Bu özel yapım, hem tarihi karakterlerin canlandırılması hem de Türk sinemasına kattığı değer ile dikkat çekiyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Yorum Alanı
SON EKLENEN HABERLER