5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
The Ledge
Ultra Hd
  • 73İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

The Ledge

İki arkadaşın kaya tırmanışı maceraları dehşet verici bir kâbusa dönüşür. En yakın arkadaşının cinayetini kameraya kaydeden Kelly, kanıtları yok etmek ve yollarına çıkan herkesi ortadan kaldırmak için her şeyi yapacak olan, birbirine sıkı sıkıya bağlı olan bir arkadaş grubunun sonraki hedefi olur. Çaresizlik içerisinde, tehlikeli olan bir dağ uçurumuna tırmandığında ve sadece 20 metre ötede katiller tarafından köşeye sıkıştırıldığında hayatta kalma içgüdüleri test edilir...

  Tür: Uncategorized
  1. Matthew Perry’den Şaşırtıcı Sözler: Neden Heath Ledger Ölmüşken Keanu Reeves Aramızda Dolaşıyor?
      2 yıl Önce   149
    Matthew Perry’den Şaşırtıcı Sözler: Neden Heath Ledger Ölmüşken Keanu Reeves Aramızda Dolaşıyor? “Friends” dizisinin Chandler’ı Matthew Perry, yakında çıkacak olan anı kitabı “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”de ucu Keanu Reeves’e dokunan şaşırtıcı söylemlerde bulunuyor.Matthew Perry'nin hayatından pek çok önemli olaya değinen “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” kitabında, okuyanları şok edecek bazı sözler de bulunuyor. Perry, River Phoenix ve Heath Ledger gibi
    “Friends” Yıldızı Matthew Perry’nin Keanu Reeves Nefreti Tepki Çekti!
      2 yıl Önce   136
    “Friends” Yıldızı Matthew Perry’nin Keanu Reeves Nefreti Tepki Çekti! Anı kitabında nedensiz bir şekilde Keanu Reeves'i hedef alan Perry, gelen tepkiler sonrasında özür diledi.
    Fremantle ve GAİN Yeni İçerik Anlaşmalarını Duyurdu
      9 ay Önce   63
    Fremantle ve GAİN Yeni İçerik Anlaşmalarını Duyurdu GAİN, Fremantle ile yapılan yeni içerik işbirliğinin detaylarını paylaştı.
    MUBİ’de Kasım Ayı
      2 yıl Önce   270
    MUBİ’de Kasım Ayı MUBİ'de Kasım ayında hangi filmler var?
Yorum Alanı