5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Yeni Nesil
Ultra Hd
  • 56İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Yeni Nesil

Ben, Kral Canavar ile Kraliçe Belle'in genç oğludur. Kötü adamların sürgünde olan çocuklarını kahramanların çocukları ile beraber bir hazırlık okuluna davet edecektir. Bu davet, hem kötülüğün izlerini silmek hem de beraber çalışarak daha güzel bir gelecek oluşturmak için bir şans sunar. Fakat okulda bir araya gelecek olan bu farklı grupların arasında çekişmeler ve gerilimler yaşanır. Ben, kendini ıspatlamak ve herkesi bir arada toplamak için zor bir sorumluluk üstlenir. Bu olağandışı ekip, bağlarını güçlendirir ve beraber çalışarak tüm zorluklara göğüs gerer.

  1. “Hayalet Avcıları: Ürperti”den Yeni Fragman
      8 ay Önce   59
    “Hayalet Avcıları: Ürperti”den Yeni Fragman Eski ve yeni nesil hayalet avcılarını buluşturan film 29 Mart'ta sinemalarda...
    Fremantle ve GAİN Yeni İçerik Anlaşmalarını Duyurdu
      9 ay Önce   63
    Fremantle ve GAİN Yeni İçerik Anlaşmalarını Duyurdu GAİN, Fremantle ile yapılan yeni içerik işbirliğinin detaylarını paylaştı.
    “Ghostbusters: Frozen Empire”dan Yeni Görsel: Bill Murray İtfaiye Binasına Döndü!
      9 ay Önce   74
    “Ghostbusters: Frozen Empire”dan Yeni Görsel: Bill Murray İtfaiye Binasına Döndü! Hayalet Avcıları serisinin yeni filminde iki nesil kahraman birlikte savaşacak.
    Netflix Nisan 2023 takvimi belli oldu: Yeni film ve diziler yolda!
      1 yıl Önce   193
    Netflix Nisan 2023 takvimi belli oldu: Yeni film ve diziler yolda! Netflix'te Nisan ayında yayınlanacak film ve diziler belli oldu. Bu yapımlar arasında Türk imzalı bir film de bulunuyor.
    Disney’den Sürpriz Karar: Bob Iger Yeniden CEO Oldu
      2 yıl Önce   123
    Disney’den Sürpriz Karar: Bob Iger Yeniden CEO Oldu 2020'de, 15 yıllık CEO'luk görevini sonlandıran Bob Iger, Disney yönetim kurulunun sürpriz kararıyla geri döndü.
Yorum Alanı