Eddie Murphy’den “Shrek 5” ve “Eşek” Filmleri Hakkında Güncelleme!

Eddie Murphy’den “Shrek 5” ve “Eşek” Filmleri Hakkında Güncelleme!

Haziran 25, 2024

33 Okunma

"Shrek 5" için seslendirme çalışmalarına başlayan Murphy "Donkey" filminin geleceğini de doğruladı.

“Shrek” serinin beşinci filmi için çalışmaların başladığı, 2023’ün Nisan ayında Illumination CEO’su Chris Melandandri tarafından açıklanmıştı. Hayranların merakla beklediği film için yeni güncelleme Eşek/Donkey karakterini seslendiren Eddie Murphy’den geldi.

Netflix’te yayınlanacak olan “Beverly Hills Cop: Axel F” filminin tanıtımı için Collider ile konuşan Murphy, “Shrek 5” için ses kaydına başladığını söyledi ve bundan sonra bir “Donkey” yan filmi geleceğini de doğruladı. Murphy şunları söylüyor:

Aylar önce [beşinci] Shrek’i yapmaya başladık. İlk perdeyi kaydettim ve bunu bu yıl yapacağız; onu bitireceğiz. Shrek çıkıyor ve Eşek de kendi filmine sahip olacak. Eşek’i de yapacağız. Yani bir Shrek yapacağız ve bir Eşek filmi yapacağız.”

Her iki proje için de aynı anda kayıt yapıp yapmadığı sorulduğunda aktör, şu anda yalnızca “Shrek 5″in kayıtlarını yaptığını belirtiyor ve filmin 2025’te vizyona gireceğini düşündüğünü söylüyor. Murphy’e göre “Donkey” filmi ise bir sonraki yıl, yani 2026’da gelecek.

“Shrek 5” için Shrek rolünde Mike Myers ve Prenses Fiona rolünde Cameron Diaz’ın da geri dönmesi bekleniyor. Murphy, 2001’deki Oscar’lı orijinal filmden bu yana Eşek’i seslendiriyor. Özellikle ilk iki “Shrek” filmi övgüyle karşılandı ve seri bugüne kadar 755 milyon dolarlık bir bütçeyle 4 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde etti.

Yorum Alanı