5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Ida Red
İMDb 5.5 720P
  • 514İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Ida Red

ida Red 2021 izle
Film izle sayfamızda ida Red filmi Türkçe Dublaj ve altyazılı yayınlandı. Full hd film izleme keyfini bizimle yaşayın.

Suç dünyasının liderlerinden olan Ida "Red" Walker, hapisten kaçmak için büyük bir bir soygun yapmalıdır. Bunun için için oğlu Wyatt'a ile işbirliği yapmalıdır. Ancak FBI'ın takibine takıldıklarında, Wyatt ailesi ve özgürlüğü arasında seçim yapmak zorunda kalır. Keyifli seyirler dileriz..

  Etiketler: , , ,
  1. “Friday the 13th” James Wan Yönetmenliğinde Yeniden Çekilebilir
      7 ay Önce   72
    “Friday the 13th” James Wan Yönetmenliğinde Yeniden Çekilebilir Jason Blum "13. Cuma" serisini yeniden canlandırmak istiyor.
    Filmekimi’ne Geri Sayım Başladı!
      1 hafta Önce   36
    Filmekimi’ne Geri Sayım Başladı! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Filmekimi’nin programı açıklandı.
    “Tulsa King” 2. Sezon Fragmanı Geldi: Sylvester Stallone Geri Dönüyor
      2 ay Önce   53
    “Tulsa King” 2. Sezon Fragmanı Geldi: Sylvester Stallone Geri Dönüyor "Tulsa King" 2. sezonuyla 15 Eylül'de geri dönüyor.
    81. Venedik Film Festivali Seçkisi Açıklandı!
      2 ay Önce   52
    81. Venedik Film Festivali Seçkisi Açıklandı! "Joker: Folie à Deux", Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li "Maria", Luca Guadanino'nun Daniel Craig başrollü son filmi "Queer" Altın Aslan için yarışacak.
    “The Prince” Usta Oyuncuları Buluşturuyor: Nicolas Cage, J.K. Simmons, Andy Garcia…
      4 ay Önce   40
    “The Prince” Usta Oyuncuları Buluşturuyor: Nicolas Cage, J.K. Simmons, Andy Garcia… Pulitzer Ödüllü David Mamet'in yazdığı senaryoyu Cameron Van Hoy yönetiyor.
Yorum Alanı