5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Şeytanla Bir Gece
Ultra Hd
  • 115İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Şeytanla Bir Gece

Dastmalchian, sunuculuğunu Jack Delroy’un yaptığı 1970’li yıllarda geçen hem hayali bir varyete hem de gece kuşları talk show programını odağına alan filmde, Cadılar Bayramı’nda yayına verilen bir bölümün ana kasetinden ilham alınarak yeniden keşfedilir. Program esnasında, Delroy bir parapsikolog ile bir Satanik kilisenin topluca intiharından kurtulmayı başaran genç bir kızla röportaj yapmakta iken beklenmedik olaylar yaşanır.

  Tür: Korku Filmleri
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (31 Mayıs 2024)
      4 ay Önce   65
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (31 Mayıs 2024) Bu hafta 5'i yerli 10 film vizyona giriyor.Aralarında çok sevilen çizgi roman karakterinin üç boyutlu animasyonu Mark Dindal imzalı
    26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 31 Mayıs’ta Başlıyor!
      1 yıl Önce   136
    Şubat’ta MUBI’ye Neler Geliyor?
      2 yıl Önce   151
    Şubat’ta MUBI’ye Neler Geliyor? Ödüllü festival filmlerinden yeniden keşfedilmeyi bekleyen klasiklere, pek çok yapım şubat ayında da MUBI’de sinemaseverlerle buluşuyor.
    Gezici Festival Yarın Ankara’dan Yolculuğuna Başlıyor!
      2 yıl Önce   144
    Gezici Festival Yarın Ankara’dan Yolculuğuna Başlıyor! Festival, yarından itibaren 8 Aralık’a kadar Ankara’da perdelerini açacak.
    Jennifer Lawrence’tan Bir İyi Bir Kötü Haber Var!
      2 yıl Önce   980
    Jennifer Lawrence’tan Bir İyi Bir Kötü Haber Var! Lawrence, Lynne Ramsay'nin yeni filminde oynayacak ama Adam McKay'in "Bad Blood" projesinden ayrılıyor.
Yorum Alanı