5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Hollywood’lu Türk i Sansürsüz Full hd izle
İMDb 4.0 720P
  • 707İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Hollywood’lu Türk i Sansürsüz Full hd izle

The Hollywood Turk izle
The Hollywood Turk izle ⚡ Hollywood’lu Türk izle ⚡ dram komedi romantik yerli film izle türündeki 2019 yapımlı filmi full olarak yüksek kalitede izle.
Hollywood’lu Türk konu ve özeti
Hollywood’lu Türk izle , Hollywoodtürke izle , Hollywood’lu Türk 2019 Yerli Full Film izle – Alper, Berlin, Almanya’da ikamet eden genç bir Türk erkeğidir. Bir aktör olarak bunu yapamayacak gibi görünüyor. Filmlerde oynamayı çok ister, ancak alabildiği tek rol kebapçı veya gangsterliktir. Ama bu klişe kısımları bile elde edemiyor. Onun için bir demo kaseti bile yok. Şans eseri, bir akşam muhteşem sanatçı Sophie ile karşılaşır. Alper’den hoşlanmamasına rağmen, Sophie’nin bir sanat okuluna yaptığı başvurunun bir parçası olarak bir film projesini tamamlamak için bir İtalyan’a ihtiyacı vardır. Alper’in Sophie’nin tadına bakabilmesi için bir demoya ihtiyacı var. Bir fırsat görür ve ilerleyen bir İtalyan olarak kılık yapmaya karar verir. Alberto, Alper’den doğar. Sophie Türkleri küçümsüyor ve Alper’e çok az saygı duyuyor, Alper’in farkında olmadığı bir şey. Sophie, sanat okulu projesi için Alberto’yu seçtiğinde, eğlence ve romantizm başlar.


Yapım yılı : 2019
21 Mayıs 2022 14:04

tt4789036


IMDB : 5.3

Ülkesi :
Almanya


Yönetmen : Murat Ünal


Senaryo : Ahmet Iscitürk, Murat Ünal


Oyuncular : Ilkan Aydin
Jennifer Bischof
Murat Ünal

Ödüller : 1 ödül
Film Süresi : 93 dakika
Diğer Adları : The Hollywood Turk


Yorum Alanı