5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Sole
İMDb 6.6 720P
  • 332İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Sole

Sole 2019 izle
Film izle sayfamızda Sole filmi Türkçe Dublaj ve altyazılı yayınlandı. Full hd film izleme keyfini bizimle yaşayın.
İki yabancının yolu Polonya'da kesişir. Biri bebeğini satmak için oradadır, diğeri ise kendi olmayan bir bebeğin babası gibi davranan biridir. Kesişen yolları ve başlarından geçen tuhaf hikayeyi onfilmizle.com da keyifle seyretmenizi dileriz..

  Tür: Dram Filmleri
  Etiketler: , ,
  1. “The Marvels”tan Yeni Fragman ve Afiş!
      1 yıl Önce   83
    “The Marvels”tan Yeni Fragman ve Afiş! "The Marvels" 10 Kasım'da sinemalarda...
    Bülent Ersoy’un 50 yılı aşkın sahne hayatının unutulmaz hikâyesi sinemaya aktarılıyor.
      1 yıl Önce   88
    Bülent Ersoy’un 50 yılı aşkın sahne hayatının unutulmaz hikâyesi sinemaya aktarılıyor. Bülent Ersoy'un 50 yılı aşkın sahne hayatının unutulmaz hikâyesi sinemaya aktarılıyor.Bülent Ersoy, sahne kariyerinin 50 yılı aşkın süresinde birbirinden etkileyici hit şarkılara imza atmış, dünya çapında ün kazanmış bir sanatçı. London Palladium, Madison Square Garden ve Olympia gibi prestijli mekanlarda konserler vererek uluslararası platformlarda adından söz ettirdi. Bülent Ersoy'u...
    “The Bear”ın Yeni Sezonuna Acıkanlar İçin Disney+’tan Müjdeli Haber!
      1 yıl Önce   135
    “The Bear”ın Yeni Sezonuna Acıkanlar İçin Disney+’tan Müjdeli Haber! İzleyicilerine protein ve karbonhidratı bol görsel şöleni güçlü bir dramedi sunan "The Bear" 2. sezonuyla 19 Temmuz'dan itibaren Disney+'ta!
    Avatar 4 ve 5 hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı!
      2 yıl Önce   120
    Avatar 4 ve 5 hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı! Avatar 4 ve Avatar 5 nasıl olacak. Yönetmen James Cameron, yeni filmler için yol haritası oluşturulduğunu ifade etti.
    2022’nin en çok izlenen filmi belli oldu!
      2 yıl Önce   99
    2022’nin en çok izlenen filmi belli oldu! 2022 yılının en çok izlenen filmi hangisi oldu? Avatar: The Way of Water ve Top Gun Maverick arasındaki rekabetinin kazananı açıklandı.
Yorum Alanı