5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Minions The Rise of Gru
720P
  • 139İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Minions The Rise of Gru

Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

  Tür: Uncategorized
  Etiketler: , , , ,
  1. Netflix’te haftanın en çok izlenenleri belli oldu! Yeni rekor mu geliyor?
      1 yıl Önce   128
    Netflix’te haftanın en çok izlenenleri belli oldu! Yeni rekor mu geliyor? Netflix'te 27 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında en çok izlenen diziler ve filmler belli oldu. Zirve değişmedi.
    Netflix’te en çok izlenenler belli oldu: Lider değişti!
      1 yıl Önce   118
    Netflix’te en çok izlenenler belli oldu: Lider değişti! Netflix'te 20 Mart ile 26 Mart tarihleri aralığında en çok izlenenler belli oldu. İşte Türkiye ve dünya genelindeki en popüler yapımlar...
    Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu: Tahtın sahibi değişti!
      2 yıl Önce   152
    Netflix’te en çok izlenen filmler belli oldu: Tahtın sahibi değişti! Netflix'te en çok izlenen filmler belli oldu. We Have a Ghost, listenin birinci sırasına adını yazdırmayı başardı.
    Netflix’te bu hafta en çok izlenen filmler belli oldu! Yeni rekor mu geliyor?
      2 yıl Önce   135
    Netflix’te bu hafta en çok izlenen filmler belli oldu! Yeni rekor mu geliyor? Netflix'te 13 Şubat - 19 Şubat tarihleri aralığında en çok izlenen filmler belli oldu. Listenin birinci sırasındaki yapım, şaşkınlık yarattı.
    Tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri!
      2 yıl Önce   149
    Tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri! Avatar: Suyun Yolu, selefinin izinden giderek izlenme rekorları kırmaya başladı. İşte en çok hasılat yapan filmler...
Yorum Alanı