5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Kurak Günler
İMDb 7.6 Ultra Hd
  • 187İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Kurak Günler

Emre, Yanıklar kasabasına yeni tayin olmuş çiçeği burnunda bir savcıdır. Bekleyen işlere büyük bir ciddiyetle sarılan Emre, başta belediye başkanı Selim Bey olmak üzere kasaba eşrafı tarafından büyük bir saygıyla karşılanmıştır. Ancak bu hoş karşılamaya rağmen ilk günden itibaren bazı tuhaflık ve gerginlikler yaşanır. Belediye başkanlığı seçimleri yaklaştıkça kasabadaki gerginlik iyice artar. Emre, siyasi çekişmelerde taraf olmak istemese de ona karşı yükselen homurtular, onu yavaş yavaş kasabanın muhalif gazetecisi Murat’a yaklaştırır ve genç savcı kısa süre sonra kısır bir döngüye sıkışıp kalır. onfilmizle.com keyifli seyirler diler.

  Tür: Dram Filmleri
  1. Kültür ve Turizm Bakanlığı “Kurak Günler”e Verdiği Finansal Desteği Geri İstedi!
      2 yıl Önce   119
    Kültür ve Turizm Bakanlığı “Kurak Günler”e Verdiği Finansal Desteği Geri İstedi! Emin Alper, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın, “Kurak Günler”e verdiği finansal desteği faiziyle beraber geri istediğini duyurdu. Prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan, “Kurak Günler” yarın, 9 Aralık Cuma vizyona giriyor. Vizyon öncesi ise yönetmen Emin Alper, yaşanılan beklenmedik bir gelişmeyi yapımcı Nadir Öperli ile birlikte hazırladığı bir kamuoyu duyurusu ile paylaştı. Açıklamaya g...
    Bakanlık “Kurak Günler”e Verdiği Desteği Faiziyle Geri İstedi!
      2 yıl Önce   135
    Bakanlık “Kurak Günler”e Verdiği Desteği Faiziyle Geri İstedi! Dünya Prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan "Kurak Günler" 9 Aralık'ta Sinemalarda!
    Emin Alper’in “Kurak Günler” Filminden Karakter Afişleri!
      2 yıl Önce   159
    Emin Alper’in “Kurak Günler” Filminden Karakter Afişleri! Emin Alper'in “Kurak Günler” filminden karkter afişleri yayınlandı!Filmin başrollerini son zamanların yükselişte olan oyuncularından Selahattin Paşalı ve Ekin Koç üstleniyor. İkiliye eşlik eden isimler arasında ise Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz var.“Kurak Günler” filminin konusuGenç bir başsavcı olan Emre...
    Avrupa Film Akademisi’nden “Kurak Günler”e Ödül!
      2 yıl Önce   145
    Avrupa Film Akademisi’nden “Kurak Günler”e Ödül! Avrupa Film Ödülleri'nin teknik kategorilerdeki kazananları açıklandı.
Yorum Alanı