5.0
Toplamda 0 oy verildi.
  • Tek Part
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Kolpaçino 3. Devre
720P
  • 213İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Kolpaçino 3. Devre

Özgür (Şafak Sezer), Sabri’den (Aydemir Akbaş) yediği kazığın ardından eşinden ayrılmıştır. Tek geçim kaynağı film çekimi için evini kiralayan yapımcılardır. Bir tartışma sırasında ünlü mafya babası ‘Başkan’ın (Erkan Petekkaya) adamlarından biriyle telefonu karışır. Yine elinde kalan zarfta kirasını umarken 20 tane 1 milyon dolarlık banknot bulur. Parayı alıp kaçmaya heveslenen Özgür’ün peşini, Başkan ve adamları bırakmayacaktır.

  Tür: Komedi Filmleri
  Etiketler: , , ,
  1. Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (12 Ocak 2024)
      9 ay Önce   84
    Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (12 Ocak 2024) Bu hafta 5’i yerli 7 film vizyona giriyor!Aralarında merakla beklenen “Yaşam Koçu” ve Jason Statham’lı “Arıcı: Ölüm Kovanı” (The Beekeeper) da var.3391 KilometreSüre: 109dkTür: Dram, GençlikYönetmen: Deniz EnyüksekSenarist: Fulya ÖzcanYapımı: 2024 - TürkiyeOyuncular: Derya Pınar Ak, Ahmet Haktan Zavlak, Selin TürkmenBeyza Alkoç'un aynı isimli kitabından uyarlanan film, b...
    Netflix, en popüler dizi ve filmleri açıkladı: Yeni rekor mu geliyor?
      1 yıl Önce   150
    Netflix, en popüler dizi ve filmleri açıkladı: Yeni rekor mu geliyor? Netflix, 15 Mayıs ile 21 Mayıs tarihleri aralığında Türkiye ve dünya genelindeki en popüler dizileri ve filmleri paylaştı.
Yorum Alanı