5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Dog
İMDb 6.5 Ultra Hd
  • 161İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Dog

Dog, bir arkadaşının cenazesine katılmak için Pasifik sahil yolu boyunca köpeği ile yolculuk yapan bir ordu muhafızının hikayesini konu ediyor.

  1. Doğaüstü Korku “The Deliverance”tan Fragman: Glenn Close & Andra Day Başrolde
      2 ay Önce   41
    Doğaüstü Korku “The Deliverance”tan Fragman: Glenn Close & Andra Day Başrolde Lee Daniels'ın yönettiği şeytan çıkarma temalı film 30 Ağustos'ta Netflix'te!
    Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in başrollerini paylaştığı “Hatıran Yeter” filminden yeni fragman yayınlandı.
      7 ay Önce   45
    “Sleeping Dogs” Fragman: Russell Crowe Hafıza Kaybıyla Savaşıyor
      8 ay Önce   61
    “Sleeping Dogs” Fragman: Russell Crowe Hafıza Kaybıyla Savaşıyor Russell Crowe, hafıza kaybı yaşayan ve geçmişindeki acımasız bir cinayeti çözmekle görevlendirilen bir dedektifi canlandırıyor.
    Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” Dizisinden İlk Bölüm Fragmanı!
      8 ay Önce   41
    Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” Dizisinden İlk Bölüm Fragmanı! Kanal D’de yayınlanacak olan Yılmaz Erdoğan imzalı “İnci Taneleri” dizisinden ilk bölüm fragmanı geldi!Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisi çok yakında Kanal D’de seyirci ile buluşacak. Yılmaz Erdoğan’ın, senaryosunu kendi yazdığı dizinin ilk bölümünden fragman yayınlandı. Dizide Yılmaz Erdoğan, ‘Azem Yücedağ’ karakteri olarak seyirci karşısına çıkıyor.BKM Yapım imzalı “İnci Taneleri”...
Yorum Alanı