5.0
Toplamda 0 oy verildi.
Adblock Tespit Edildi! Adblock ile bu partı izleyemezsiniz. Lütfen reklam engelleyici eklentinizi devre dışı bırakınız ve sayfayı yenileyiniz!
Kingsman
İMDb 7.7 720P
  • 390İZLENME

    0BEĞEN

    0BEĞENME

Kingsman

Bu film Mark Millar'ın çizgi romanından uyarlanmıştır. Başrollerde Colin Firth ve Taron Egerton 'i göreceksiniz. Price, henüz çok küçükken babasını bir savaşta kaybeder. Hükümet Price'in ailesine bir madalya taktim eder ve bir seferlik yardım alabilecekleri özel bir numara verirler. Aradan geçen uzun yıllardan sonra Kahramanımız on yedi yaşınadadır. Trafikte yaşadığı ufak bir sorun büyüyecek ve başını derde sokacaktır. Annesi telefon haklarını kullanır ve oğlunun başını dertten kurtarmak ister. Özel ajan Herry ile Prince'in hikayesi burada kesişir. Harry hayatını ,Prince'in babasına borçludur ve içinde bulundukları durumdan kurtarmak ister. İşte Sıradan bir çocuk olan Prince'in özel ajanlığa olan yolculuğu da böyle başlar. Keyifli seyirler dilerim.

  Etiketler: , , , ,
  1. Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenenler!
      2 hafta Önce   32
    Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenenler! Netflix, yayınladığı içeriklerle Ağustos ayında da birçok izleyiciye ulaştı. İşte geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenenler...
    Henry Cavill’li Casus Filmi “Argylle”dan İlk Fragman!
      12 ay Önce   83
    Henry Cavill’li Casus Filmi “Argylle”dan İlk Fragman! Apple TV+ yapımı casus filmi “Argylle”dan ilk fragman yayınlandı!Apple TV+'ın Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell ve Dua Lipa gibi isimlerin başrollerini paylaştığı casus filmi “Argylle”dan ilk fragman paylaşıldı. Film, Ellie Conway'in aynı adlı yeni kitabından Jason Fuchs tarafından senaryolaştırıldı. Yönetmen koltuğunda ise Matthew Vaughn oturuyor. “Argylle”de Cavill ve ...
    Taron Egerton, James Bond Söylentilerine Son Noktayı Koydu
      2 yıl Önce   139
    Taron Egerton, James Bond Söylentilerine Son Noktayı Koydu Kingsman yıldızı sıradaki James Bond olup olmadığı konusunda net konuştu.
    “Tetris” Fragmanı İkonik Oyunun Arkasındaki Soğuk Savaş Gerilimini Açığa Çıkarıyor
      2 yıl Önce   132
    “Tetris” Fragmanı İkonik Oyunun Arkasındaki Soğuk Savaş Gerilimini Açığa Çıkarıyor Taron Egerton liderliğindeki biyografi filmi "Tetris"in fragmanı yayınlandı.
Yorum Alanı